Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Česká divize – starší, mladší dorost : 19.-20.8.

 

.

.

CESKÁ DIVIZE DOROSTU - skupina „A“ - podzim 2006

 

V DIVIZNÍ PREMIÉŘE PŘIVEZLI DOROSTENCI ČTYŘI BODY  

 

 

Pro klatovský fotbalový klub byla první soutěžní utkání v jeho historii  premiérová v dorostenecké divizi. Na hřišti ve Vejprnicích se klatovští mladíci svého zkušenějšího soupeře nezalekli . Zaskočili do kvalitním výkonem obou týmů a výsledkem je  nečekaný zisk čtyř bodů. Z pohledu nováčka soutěže to byl start velice vydařený.

 

 

Starší dorost

AKTUÁLNÍ VÝSLEDKY  :  Klikni zde

 

Sl.Vejprnice - TJ Klatovy: 0:0

Jiří Toman

K prvnímu diviznímu utkání nastoupili hosté značně oslabeni,hlavně chyběl střelec Presl,přesto jeli s cílem bodovat.Do první šance se dostali domácí,kdy po centru ze strany hraáč před bránou minul balon.Hosté se postupně osmělili,měli častěji míč na kopačkách.Ve 14. a 18.min.si vypracovali dva tr.kopy,které však ke gólu nevedly.Do 39.min.měli hosté více ze hry,chyběla však finální přihrávka,pak však udělali chybu v obraně,kdy situaci řešil na poslední chvíli Rendl za cenu faulu a byl následně vyloučen.Ve druhém poločase domácí zvyšovali tlak,hosté bojovností odolávali,včetně dobrého výkonu brankáře Hromady.Domácí ve snaze utkání rozhodnout se stále více tlačili dopředu,čehož hosté využívali k rychlým brejkům.V 60.a 67.minutě z nich mohli skórovat Matějka T.a Tribula oba však hlavou minuli.V 81.minutě zachránil hosty od inkasované branky Hromada, který vyhrál souboj jeden na jednoto s útočníkem Vejprnic.V nastaveném čase se mohli hosté postarat o velké překvapení  vstřelením vítězné branky, kdy šli do brejkové situace Voráček s Meszaroserm,, ale domácím se podařilo  finální přihrávku dopravit za cenu rohového kopu do bezpečí.

 

Trenér TJ Klatovy Jiří Toman se nebál své svěřence pochválit a bylo za co : "Musím kluky pochválit za obětavý výkon,nechali na hřišti všechno,zvláště bych chtěl pochválit novou akvizici Petra Žitníka pro něhož to byl velký zápas a vše pro uchránění čistého konta udělal i brankář Hromada. Na tom, že remíza byla spravedlivá jsme se  po zápase shodli s trenérem Vejprnic Myslivečkem ".

 

Poločas : 0:0. Rozhodčí : Mudra ; diváků : 50 ; ŽK : 4:2 ;ČK  0:1 (Rendl Kamil)

Sestava  hostů: Hromada-Čeleda(47.Matějka T), Moser, Rendl, Zazvonil-Žitník,Voráček,Boubrle, Matějka D (93.Veselka),Meszáros-Tribula(70.Kul)

 

 

 

Tabulka po   1.kole

Klikni zde

 

 

 

 

Mladší  dorost

AKTUÁLNÍ VÝSLEDKY  :  Klikni zde

 

Sl.Vejprnice - TJ Klatovy  1:3

Hosty rychlá branka inkasované po pěti minutách hry neposlala do kolen a odpověděli tou nejučenější zbraní vyrovnáním které zařídil ve 13.minutě Rejtar.  Po nerozhodném prvním poločase použili hosté po přestávce stejnou zbraň jako domácí v úvodu zápasu. Tři minuty po přestávce přidal Rejtar svůj druhý gól i druhou branku Klatov . Definitivně vzal domácím vítr z plachet o devět minut na to Výtisk a pak  si již hosté své cenné vítězství pohlídali.

Poločas : 1:1 ; rozhodčí : Mudra ;

Branky: 5.Multrus - 13.,43.min Rejthar, 52.Výtisk

Sestava hostů :Riška-Čipera,Veselka,Kazmirčík,Křížek-Matějka J,Zahradník,Janda,György- Rejthar, Výtisk

 

 

 

Tabulka po  1 .kole

Klikni zde

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku