Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Fotbalové mládí z Nýrska si vedlo úspěšně na turnajích v Německu !

 

FOTBALOVÉ MLÁDÍ NÝRSKA  ÚSPĚŠNĚ REPREZENTOVALO POŠUMAVÍ V NĚMECKU

 

Jiří Vondra

Miroslav Sedlmaier

 

V závěru týdne  odjeli mladší a starší žáci SKP Okuli Nýrsko na turnaj do Německého Perlbachtalu na III. mezinárodní turnaj v kopané. Jelikož je čas prázdnin požádal oddíl kopané z Nýrska o pomoc funkcionáře TJ Klatovy o zapůjčení několika hráčů hlavně do starších žáků. Klatovští  jim vyšli vstříc a tak obě mužstva mohla dobře reprezentovat Pošumaví .

V pátek od 16:00 hodin nastoupili ke svému turnaji mladší žáci. V konkurenci pěti  mužstev  z dolního Bavorska se jim podařilo uspět na výbornou . Za úporného vedra byl vidět zajímavé fotbalové zápasy které se hrály  systémem každý s každým s hrací dobou 1x15 minut.

 Nýrsko porazilo v prvním zápase Donau Wald 2:0, ve druhém si poradilo s Graflingem 1:0 pak přišla remíza s Perlbachtalem a v posledním zápase si pak z chutí zastříleli a smetli Schaufling v poměru 6:0. Reprezentanti Pošumaví v Německu nezklamali a podařilo se jim turnaj  vyhrát před týmem domácích , když jejich vzájemný zápas skončil nerozhodně 0:0.

Mimo celkového prvenství  získali mladší žáci z Nýrska i dvě ze tří udělených individuálních  cen. Nejlepší střelci se stali  Kalivoda Karel a Kvítek Patrik, když oba dali po třech brankách a  za nejlepšího hráče turnaje byl vyhlášen Lev Tomáš.

Mladší žáky reprezentovali: brankáři Juraši a Penz, hráči-Kalivoda, Raišl, Ulrych, Raiser, Lepší, György, Bureš Martin, Kvítek, Valdman, Lev, Holobradý Petr, Kurc, Drobílek,

 

 

JFG Per.

TSV Graf.

Nýrsko

JFG Don.

SV Scha.

JFG Perlbachtal

 

0:0

0:0

1:0

3:0

TSV Grafling

0:0

 

0:1

2:1

0:0

SKP Okula Nýrsko

0:0

1:0

 

2:0

6:0

JFG Donau Wald

0:1

1:2

0:2

 

3:0

SV Schaufling

0:3

0:0

0:6

0:3

 

 

Konečná tabulka:

 

1.SKP Okula Nýrsko  4 3 1 0 9 : 0 10

2.JFG Perrlbachtal  4 2 2 0 4 : 0  8

3.TSV Graflingv     4 1 2 1 2 : 2  5

4.JFG Donau Wald    4 1 0 3 4 : 5  3

5.SV Schaufling     4 0 1 3 0 : 12 1

 

V sobotu nastoupili k turnajovému klání  starší žáci Okuly Nýrsko.  Osm účastníků bylo rozděleno do dvou skupin . Nýrsko bylo ve skupině společně s JFG Perlbachtal, Union Prambach-Kirchen a JFG Gäuboden Straubing. Ve druhé skupině pak byla mužstva: TSV Dorfen, TSV Eitracht Karlsfeld, SSV Jahn Regensburg 2000 a JFG Perlbachtal II.

Okula  ve své skupině sice neprohrála, když v prvním zápase dokázalo porazit domácí Perlbachtal 1:0 ve druhém pak remizovali s Gäubodenem Straubing 1:1 a v posledním pak přehrálo Union Prambach 2:0, nicméně ale vzhledem k horšímu skóre obsadila ve skupině druhé místo a to stačilo jen na malé finále o bronzovou medaili. Tam ovšem nestačila na kvalitního soupeře Jahn Regensburg a obsadila tak to nevděčné čtvrté místo. To lze na tak kvalitně obsazeném turnaji považovat za velmi pěkný úspěch. Ocenění se dočkal brankář Nýrska již zmiňovaná posila z Klatov Korba Ondřej.

Za Nýrsko nastoupili: brankář Korba(Klatovy) – hráči. Vacovský, Janečka(Klatovy), Brož(Klatovy), Raišl(Klatovy), Ulrych(Klatovy), Holobradý Pavel, Hvězda, Kadlec, Hutta(Klatovy)

 

Utkání o umístění:

Union Prambach-Kirchen – TSV Dorfen                          0 : 4   zápas o 7.- 8. místo

JFG Perlbachtl – TSV Eintracht Karlsfeld                       0 : 9   zápas o 5.- 6. místo

SKP Okula Nýrsko – SSV Jahn Regensburg 2000          0 : 1   zápas o 3.- 4. místo

JFG Gäuboden Straubing – JFG Perlbachtal                   0 : 0(4:3 p.k.) finále turnaje.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku