Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ŽÁCI NEJÚSPĚŠNÍM TÝMEM SVATOBORU HRÁDEK

ŽÁCI NEJÚSPĚŠNÍM TÝMEM  SVATOBORU

 

 

Fotbalový klub Svatoboru  Hrádek v průběhu letošního jara prožíval ve fotbalových soutěžích zklamání . Po sestupu družstva dorostu z krajské soutěže stejný osud potkal po neúspěchu v baráži i první tým mužů tohoto  klubu který sestoupil z 1.B třídy do okresního přeboru. Výrazně orpti tomu neúspěchu kontrastovalo vystoupení  družstva žáků hrající rovněž krajskou soutěž. Tým pod vedením Františka Jecha a Stanislava Křížka po celý soutěžní ročník bojoval se Slavojem Koloveč o první místo. Na závěr soutěže se mohl pyšnit s tím, že měl nejen nejlepší útok který dal 84 branek, ale mohl se pochlubit i s nejlepší obranou  která inkasovala ve 26 zápasech pouhých 19 branek ! Přestože Svatobor utrpěl nejmenší počet pouhých dvou proher, se vítězem  B skupiny KS žáků s tříbodovým náskokem stala Koloveč.  Rozhodl o tom větší počet remíz, když na  kontě Svatoboru to byla téměř jedna čtvrtina(sedm) z odehraných utkání.

Na 84 vstřelených branek Svatoboru se podílela výrazným způsobem dvojice kanonýrů  David Schmirler s 33 a Ondřej Matějka s 25 brankami která dala společně 58 branek. Na zbývajících 26 brankách se podíleli tito hráči: 5 – Švelch  Jakub, Novosad  Stanislav, 4 – Boublík Aleš, 3 – Kotal Jiří, Pexa Marek, 2 – Šperl Lukáš, 1 – Kodýdek Jan,  Lísa Roman, Rychtařík Leoš a Skála Václav.

K druhému místu žákům Svatoboru blahopřejeme a jen  pro úplnost uvádíme další umístění družstev z Pošumaví v krajské soutěže : 5. Klatovy B (41 bodů), 6.Horažďovice(35), 7. TJ Sušice B (35), 8.Okula Nýrsko (34) a 9.místo Start Luby s 34 body.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku