Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
VÝSLEDKY BARÁŽE KRAJSKÝCH SOUTĚŽÍ

VÍKENDOVÉ  BARÁŽOVÉ  ZÁPASY POŠUMAVÍ PŘÍLIŠ NEPOTĚŠILY

Víkendové barážové zápasy udělaly  definitivní tečku za uplynulým ročníkem krajských soutěží.  Pošumaví měla tři horká želízka v ohni. Úspěšní byli pouze hráči divizní rezervy TJ Klatovy od kterých se očekávalo, že by mohli pro Klatovy zachránit krajský přebor. Výhodu domácího prostředí nepotvrdil  Svatobor Hrádek, který měl po těsné prohře ve středu v Plané reálnou možnost záchrany v 1.B třídě. Domácí duel ale nezvládl a sestupuje do okresního přeboru. To se promítlo i do dalších okresních soutěží kdy se zvýšil počet sestupujících z OP(Veřechov) do III .  a ze III.třídy do  do IV.třídy(Týnec). Po středeční prohře o postup do 1.A třídy  měl velmi těžký úkol Tatran Dlouhá Ves v Postřekově. V baráži i když neuspěl Tatran zanechal dobrý dojem a svoje jarní kvalitní výkony podtrhl bezbrankovou remízou na hřišti účastníka 1.A třídy.

 

O krajský přebor

Klatovy B  - Bolevec  2 : 0 (0 : 0)

Branky :  Janek Adam, Šlechta  (PK)

první utkání : 0:0

Vítěz baráže :  TJ Klatovy B

 

Výsledky druhé dvojice

Chrást-Mýto 1 : 1 (0:0

první utkání : Mýto-Chrást 2 : 2 (1 : 0)

Vítěz baráže :  Chrást  

 

 

O 1.A třídu

Postřekov  - Dlouhá Ves  0 : 0 (0 : 0)

K odvetě do Postřekova odjel Dlouhoveský Tatran bez čtyř hráčů základní sestavy.Na výkonu mužstva to ,ale nebylo znát, ba naopak, po většinu utkání byli hosté aktivnějším mužstvem a domácí k ničemu nepustili. Domácí však spoléhali na svůj náskok z Dlouhé Vsi a ten se jim také podařilo ubránit. Hosté předvedli, že se herně mohou rovnat i s mužstvy z vyšších soutěží.

Sestava hostí: Beránek-Krůs,Blažek,Kadlec,Valvoda,-Beránek,Krejčí,Koryťák,Hubený-, Kejla,Čavoj

Martin Krůs který se pravidelně staral v průběhu uplynulého soutěžního období  o informace z utkání Tatranu Dlouhá Ves v 1.B třídě  využil svojí poslední zprávu doplnil : „Tímto zakončením sezóny se ukázalo, že v Dlouhé Vsi se dělá fotbal na kvalitní úrovni, doufám, že tomu bude tak i v příštích letech.“ Martin Krůs kteří  patří mezi opory Tatranu Dlouhá Ves dále řekl : „ Jménem hráčů, bych chtěl poděkovat trenérské dvojici, pánům Chladovi a Frišovi , stejně tak i , kustodovi a zdravotníkovi v jedné osobě panu Trčanovi, kteří nás provedli velice úspěšnou sezónou. Poděkování patří rovněž celému vedení Tatranu, a všem sponzorům.V neposlední řadě, děkuji jménem celého oddílu p. Sedlmaierovi, za výborné zpracovávání a zaznamenávání všech výsledků,které je na vysoké úrovni, ještě jsem nenašel server, který by podával takto úplné a podrobné informace.“

Výsledek prvního utkání : 2:0 (0:0)

Vítěz baráže :  Postřekov

Ostatní výsledky baráže o 1.A třídu:

St.Plzenec-Zbůch 0 : 1 (0:1) , první utkání : Zbůch - St.Plzenec 2 : 1 (0:1),

Vítěz baráže :  Zbůch

VS Plzeň-Přimda  3 : 2 (1:0), první utkání :  Přimda -  VS 1:5 (0:1),

Vítěz baráže :  VS Plzeň

 

 

O 1.B třídu

Sv. Hrádek  - BKV Planá  0 : 1 (0  : 1)

Po té kdy Svatobor v úvodních minutách  měl možnost ze slibných šancí jit do vedení zbytečně z ojedinělého protiútoku hostů inkasoval. Hráči vědomi si důležitosti tohoto existenčního zápasu znervózněli z podvědomí že pokud chtějí uspět musí vysoko vyhrát  a místo očekávané záchranu v 1.B třídě následuje pád sestupem do okresního přeboru a to je pro fotbal v Pošumaví velká škoda.

Branka : Pávek, ŽK 7:1, ČK 0:1

Diváků :  90

První  utkání :  0 : 1 (0 : 0)

Vítěz baráže :  BKV Planá

 

Druhá dvojice účastníků  baráže o 1.B třídu:

Zbiroh-Raková 2 : 1 (0:1),

první utkání :  Raková-Zbiroh 1 : 1 (1:1),

Vítěz baráže :  Zbiroh

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku