Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
DALŠÍ VYNIKAJÍCÍ ÚSPĚCH REPREZENTANTŮ POŠUMAVÍ

REPREZENTANTI POŠUMAVÍ POSTUPUJÍ

DO REPUBLIKOVÉHO  FINÁLE

 

OFS  Klatovy -  KFS  Praha   3 : 1 (1 : 1)

Miroslav Sedlmaier

Václav Zahradník

Kvalifikační utkání výběrů OFS kategorie U-13 se hrálo v úterý v Rokycanech .Plzeňský krajský fotbalový svaz zastupoval výběr OFS  Klatovy , který vyhrál minulý týden krajské finále v Přešticích. Soupeřem v kvalifikaci našemu výběru byl výběr Prahy.V sázce byl postup do republikového finále , které se koná ve dnech 29.-31.5.2006 v Jakubčovicích ( u Opavy ).

   Samotné utkání nezačalo pro výběr OFS Klatovy z pozice domácího týmu  dobře .Ihned po zahájení utkání v první minutě  zahrozili hosté střelou , která skončila sražená na rohový kop. Po jeho rozehrání hlavičkoval Marek Halas , který stál u přední tyče ,bohužel pod víko naší branky  0 : 1. Domácí hráči zůstali potom trochu rozčarováni z tak rychlé branky.Hosté se snažili rychlými protiútoky vstřelit co nejrychleji další branku a vytvořili si velký tlak a převahu na hřišti . Domácí se však ubránili a od 15.minutě se začala hra vyrovnávat . v 17.minutě  měli domácí  první příležitost , když střela Hvězdy z přímého kopu  skončila jen na zdi hostujícího výběru .Poté získával výběr OFS Klatovy převahu , která vyústila vyrovnávací brankou  a ta  přišla v ten nejvhodnější čas. Minutu před koncem první půle  si Lukeš zpracoval přihrávku , posunul na nabíhajícího Hvězdu a ten přehodil vybíhajícího brankáře hostů  1 : 1.

Druhý poločas začal pro změnu náporem klatovského vývěru. Ve 33.minutě po závaru před hostující brankou  a po několika střelách , které hosté odvrátili , se dostal k míči Marek Halas a ten protlačil do branky  2 : 1. Po protiútoku ve 43.minutě  padla do sítě pražského výběru  další branka, ale ta  pro postavení mimo hru nebyla uznána.Pražané  měli příležitost v 52.minutě vyrovnat po závaru  závaru před domácí brankou , kdy na jejich straně  týmu z Pošumaví  stálo štěstí po několika střelách které se odrážely  jako biliár , ale tu poslední bezpečně kryl brankář Janda.Štěstí  Klatovy neopustilo ani v 57.minutě, kdy vznikl další závar před jejich brankou a střela hostů jen těsně minula levou tyč  . Závěrečný tlak hostů úspěšně i když i s notnou dávkou štěstí přečkali  a v 59.minutě dali soupeři rozhodující úder. Po  rychlém protiútoku se míč dostal na pravou stranu k Chudému a ten s přehledem

opět přehodil vybíhajícího brankáře 3 : 1 .
Branky: 29. Hvězda Michal (Nýrsko),33.Halas  Marek (Sušice),59.Chudý  Jan(Sušice)-1.vlastní Halas Marek
Rozhodčí : HR - Tyc, AR 1- Klíma, AR 2 - Havránek Václav
Diváků: 50

Sestava výběru OFS  Klatovy :Janda(Sušice),Halas(Sušice),Ulrych(Klatovy),Kalný (Sušice), Kodýdek (Sušice), Mužík(Sušice),Reitmaier (Sušice),Matějka(Sušice),Hvězda (Nýrsko), Varga (Sušice), Lukeš (Klatovy) - střídali Chudý (Sušice), Kubaň,Jelínek (Klatovy),Vachuška, Sova  ( oba Horažďovice) , druhý brankář Kardoš (Luby)

Trenéři : Staněk Jan (Sušice) a Fremut Ludvík (Klatovy )


Vedoucí výběru OFS Klatovy , předseda TMK Václav Zahradník : „Jsem rád, že se kluci po tak rychlé brance nepoložili a bojovali dál . Za svoji bojovnost si určitě vítězství a tím i postup do republikového  finále zasloužili .Pokračují vlastně ve svém skvělém tažení , protože tento výběr byl vloni v Roudnici národním finále  třetí v Čechách a nyní se kluci dostali ještě dál . Je to další úspěch mládežnické kopané na okrese a důkaz o skvělé práci mládežnických trenérů . Chtěl bych všem kteří se na jejich přípravě a fotbalovém růstu podílejí touto cestou  poděkovat.“

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku