Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OP minižáků – NÁSTAVBA o 1.-6.místo - 3.kolo : 8.-9.4.

 

OP MINIŽÁKŮ  skupina o 1.-6.místo  

 

 

Zahájením nástavby přeboru minižáků  se očekávají velice zajímavé a vyrovnané zápasy . První kdo svojí soutěž rozehrál byli týmy které bojují o vítězství v OP a právu se jako vítěz zúčastnit krajského finále které proběhne za účasti nejlepších celků kraje 10.června v Sušici. Nejzajímavější zápas se očekával v Klatovech kde domácí měli hostit Sušici, ale ten byl pro nezpůsobilý terén odložen. Velmi dobrý start měli minižáci z Horažďovic kteří odvezli z Bolešin hladké vítězství.

 

Kolinec – Nýrsko    1 : 2 (0 : 0)

Po vyrovnaném poločase se domácí dopustili dvou chyb, které byly potrestány. Oba týmy trápila velká marodka a většina hráčů byla po nemoci, což bylo patrné zejména na fyzické kondici.
Branky :
Kutil 41. PK -   32.a37. Kvitek
Rozhodčí : Husník

SK Bolešiny Horažďovice 0:5 (0:1)

(použito z internet. stránek  SK Horažďovice)

První polovina zápasu se hrála vyrovnaně a první gól padl až ve 20 minutě po střele hostí Rudolfa Květoně. Hráči Horažďovic byli možná zaskočeni velkým počtem dívek, které za domácí nastoupily, ale od konce prvního poločasu a po celý druhý poločas měli hosté z Horažďovic hru pod kontrolou a postupně vsítili – ve druhém poločasu ještě další čtyři branky. Ve 40 minutě zahájil tříbrankovou etudu Václav Panuška. Postupně přidal gól ještě ve 41 a v 50 minutě. Do konce zápasu se ještě jednou trefil Rudolf Květoň. Velmi dobře pracovala na straně hostí obranná dvojice Greger – Reisner, která nedala soupeři téměř žádnou šanci k ohrožení brankáře Petržilky. Dobrou práci také odvedli ti mladší ze sestavy: Motl, Hlaváč. Gratulujeme k vyhranému zápasu a přejeme hodně úspěchů v dalších.

Branky: Panuška 3, Květoň 2;

Rozhodčí: Reisner

Sestava HD : Petržílka, Reisner, Greger, Květoň, Vachuška, Dumský, Berger, Hlaváč, Hlaváč, Motl, Panuška, Dlouhý, Pena.   

 

Klatovy – Sušice   - odloženo

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku