Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Česká divize starších a mladších žáků .kolo : 8.-9.4.

 

ČESKÁ DIVIZE   Ž Á C I  – STARŠÍ  – ročník  2005/2006

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

 

SK Benešov - TJ Klatovy  3 : 8 (1 : 2)

Petr Ulrych

 

Klatovští starší žáci se po nepříliš povedeném podzimu chtějí pokusit zachránit pro Klatovy žákovskou divizní příslušnost, a proto se během zimní přestávky nejen poctivě připravovali, ale podařilo se také mužstvo vhodně posílit.
Shodou okolností k prvnímu sehranému utkání zajížděli klatovští na půdu svého největšího konkurenta o nelichotivé poslední místo v tabulce do Benešova, takže se vlastně hrálo o 6 bodů. Zápas se pro Klatovy vyvíjel jako z toho nejkrásnějšího snu a po 5 minutách a dvou zahraných rohových kopech vedly 2:0. Potom však přišlo zbytečné uspokojení, řada zahozených šancí a zákonitý trest, kdy domácí v 19.minutě snížili na 1:2. Do konce poločasu se už nic důležitého neudálo, domácí se snažili útočit a vyrovnat, ale šance měli z brejků hosté, avšak všechny trestuhodně zahazovali. Druhý poločas pokračoval v naprosto stejném duchu až do 45.minuty, kdy začala nevídaná gólová přestřelka. Konečný výsledek 3:8 je pro hosty velice sladkou odměnou za tvrdou zimní přípravu.
Na klatovských hráčích byla jasně vidět jejich obrovská chuť hrát fotbal, hrát dopředu, útočit, střílet branky, ale i přes výborný výsledek nelze přehlédnout některé chyby v obraně, a proto ještě Klatovany čeká v cestě za záchranou dost práce a to hlavně v defenzívě

Branky za vítěze  : Kazmirčík 2x, Skala 2x, Křížek 2x, Brož, Rejthar
Rozhočí : Nový
Diváků: 40, ŽK 2:2

Sestava Klatovy: Korba, Kološ, Šťastný, Kazmirčík, Brož, Čipera, Šnour, Klásek, Janda, Křížek, Rejthar
střídali: Kejha, Skala, Maštera

 

Trenér Ján Gašpár: "Musím poděkovat všem klukům za perfektní výkon. Je to strašně důležité vítězství jak kvůli bodům, tak kvůli sebevědomí celého mužstva. Jsem také moc rád, jak se všechny zimní posily osvědčily a zapadly do týmu."

 

 

ČESKÁ DIVIZE   Ž Á C I   – MLADŠÍ   – ročník  2005/2006

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

 

SK Benešov – Klatovy    1 : 2 (0 : 0)

K prvnímu zápasu v jarní části soutěžního ročníku nastoupili mladší žáci Klatov v oslabené sestavě a přesto dokázali na hřišti soupeře vybojovat tři body za vítězství. První poločas nepřinesl ni na jedné straně nějakou příležitost ke změně skóre, vše se odehrálo až v druhém poločase. Po přestávce v 33´ otevřel po samostatné akci skóre Lukeš. Ten samý hráč přidal za dvě minuty i druhou branku, když využil přihrávky Raišla. Hosté v tuto chvíli měli více ze hry, v 39´ mohl přidat třetí branku do sítě domácích Ráb, ale jeho střelu z dálky domácí brankář chytil. Vývoj utkání poznamenalo zranění stopera hostí Ulrycha, který musel v 44´ opustit hřiště. Síla, zkušenost a přehled tohoto hráče chyběl hostům v závěru zápasu. Domácí zatlačili Klatovy k jejich brance a v 48´ se dočkali i branky. Za čtyři minuty se mohli domácí radovat z vyrovnání, ale strážce branky hostí Mazanec byl proti a pěknou střelu Benešovských hráčů zlikvidoval ještě hezčím zákrokem a podržel Klatovy ve hře o tři
 body. Posledních pět minut museli Klatovy čelit ještě několika závarům před vlastní brankou, ale první vítězství v jarní části soutěže se jim podařilo uhájit.
Branky za Klatovy : 33. a 35. Lukeš 2
Sestava: Mazanec, Rendl, Ulrych (44´Hrudička), Valeš, Bálek, Kubaň (38´Bláha), Lukeš, Jelínek, Raišl, Lužný (29´Vališ), Ráb (58´Černý)


Trenér Ludvík Fremut : „ K zápasu jsme nastoupili v oslabené sestavě, několik hráčů bylo krátce po nemoci  tak jsme nečekali opakování výsledku z podzimu. Kluci však bojovali a podařilo se jim tentokrát z minima příležitostí vytěžit maximum a vydřít první body. Pochvalu zaslouží kapitán týmu Michal Lukeš, který zúročil zimní přípravu a byl velice aktivní v defenzivě i ofenzivě po celý zápas. Překvapením se stal kvalitní výkon Valeše, Bálka a brankáře Mazance, který si odbyl premiéru v týmu A mladších žáků Klatov.  „

 

Příští kolo

ZČE Plzeň        SK Hořovice     

Č. Budějovice B  SK Strakonice   

Junior Praha     FC Rokycany     

Vikt. Žižkov     SK Benešov      

TJ Klatovy       Vikt. Plzeň B   

Čtyři Dvory      FC Písek        





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku