Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
KLATOVSKÝ FOTBALISTA MICHAL HORŇÁK ZNOVU VE ŠKOLNÍ LAVICI

KLATOVSKÝ FOTBALISTA MICHAL HORŇÁK ZNOVU VE ŠKOLNÍ LAVICI

Převzato z  deníku Sport !!!

Klatovský záložník a vicemistr Evropy z ´96 Michal Horňák usedl po dlouhé době do školní lavice a začal se studiem trenéřiny. Na Palackého univerzitě v Olomouci potkal mnoh bývalých spoluhráčů.
Šestadvacet studentů, bývalých i současných vrcholových fotbalistů, kteří zvládli přijímací zkoušky, poprvé usedá do školních lavic. Budou v nich sedávat dva roky, než se dostanou k závěrečným zkouškám, jejichž absolvováním získají trenérskou profilicenci UEFA.
Je to docela zajímavý pohled na skupinu mužů, která se shlukuje ve vstupních prostorách takzvané Hynaisky, tedy jedné z budov Palackého univerzity. Už z dálky je přes sklo vchodových dveří k rozeznání rozesmátý Horst Siegl v rozhovoru s mosteckým spoluhráčem Jiřím Novotným. Opodál se trochu vážněji tváří Michal Horňák, vedle něj Petr Kouba, Radoslav Látal, Luboš Kozel. Známých tváří je víc.
Lavice v učebně jsou dosud prázdné, kdo dřív vejde, má možnost výběru výhodnějšího místa. Šplhounská místa v první lavici obsazují Pavel Chaloupka a Aleš Jindra. Dozadu se naopak sune exsparťanská elita Siegl, Jiří Novotný, Horňák a Kouba.

Co musí uchazeči zvládnout:
ZÁPOČTOVÉ A POSTUPOVÉ ZKOUŠKY , * Fyziologie , * Psychologie , * Němčina nebo angličtina , * Profesní komunikace , * Specializace trenérská praxe (posuzuje se teoretická i praktická odbornost)

PODMÍNKY K PŘIPUŠTĚNÍ K ZÁVĚREČNÝM ZKOUŠKÁM
* Splnění všech zápočtových zkoušek
* Odevzdání trenérského deníku
* Odevzdání závěrečné práce

ZÁVĚREČNÁ ZKOUŠKA
* Vedení tréninkové jednotky v cizím jazyce
* Ústní zkouška před komisí složenou ze zástupců ČMFS, UEFA a lektorů

KDO TAKÉ ZAHÁJIL STUDIUM
Petr KOUBA, Luboš KOZEL, Radoslav LÁTAL, Daniel ŠMEJKAL, Horst SIEGL, Jiří NOVOTNÝ, Radim NEČAS, Pavel CHALOUPKA, Pavel NOVOTNÝ, Michal HORŇÁK, Stanislav PURKART, Jozef WEBER, Michal PETROUŠ, Martin HAŠEK, Petr SAMEC






Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku