Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
SOUBOJ POČACÍ VERSUS FOTBAL VYZNÍVÁ PŘESVĚDČIVĚ PRO POČASÍ

 

SOUBOJ POČACÍ VERSUS  FOTBAL VYZNÍVÁ PŘESVĚDČIVĚ PRO POČASÍ

 

 Nezpůsobilé terény nutí kluby k tomu, aby místo předpokládaných  bojů o jarní mistrovské body hledaly náhradní termíny pro zápasy , které  měly být naplánovány na tento víkend.

 

Divize - skupina A

Doubravka – Klatovy

Sekretář TJ Klatovy Václav Kopřiva : „Ani druhé  divizní utkání se v Plzni z důvodu nezpůsobilého terénu neuskuteční a není stanoven stejně jako na první zápas Cheb – Klatovy ani náhradní termín.“. Klatovy tak využijí připravené druhé varianty a sehrají v sobotu v 9.30 hodin zajímavý zápas na umělé trávě v Blatné s lídrem tabulky KP FK Horažďovice a B tým bude soupeřem divizního Holýšova..

 

Krajský přebor

1. A třída

S ohledem na stávající vývoj počasí a následný stav hracích ploch odkládá STK PKFS kompletní 17.kolo KP a 1.A třídy  na středu 12.4.2006 od 17.00 hod !

 

 

 

S O B O T A 

 

Přípravný fotbal

 

Klatovy – Horažďovice  .

Utkání bude hráno na umělé trávě v Blatné a bude zahájenou v 9,30 hodin.

Holýšov – Klatovy B

Pravděpodobně místem střetnutí   proti diviznímu Holýšovu , které je ještě v jednání by měl být umělý trávník v Bělé a začátek utkání je stanoven na 10.00 hodin .

Hrádek(dorost)  – Klatovy (mladší dorost)

Zatím co starší dorostenci TJ Klatovy vypomohou B týmu v zápase proti Holýšovu družstvo mladších dorostenců bude hostem nováčka KS Svatoborem Hrádek.

 

 

Krajský pohár žáků 1.kolo poháru žáků   

 

Startuje krajský pohár žáků

 

Generálkou  na první jarní boje o mistrovské body žáků tradičně obstarává   první kolo krajského poháru.Ne jinak tom,u bude i letos. Je jen otázkou,  zda terény hřišť umožní,  aby bylo úvodní kolo KP v  neděli 19.března se odehrálo.  Mezi přihlášenými účastníky je i šest žákovských družstev z Pošumaví. Měčín i Chanovice  mají těžké rozlosování, když jim los přidělil silné soupeře hrající krajský přebor. Také Horažďovice přivítají vysokého favorita , druhý tým tabulky KP ze Sušice . Vyrovnanější souboj se předpokládá v Hrádku kde druhý celek krajské soutěže domácí Svatobor hostí účastníka stejné soutěže Okulu Nýrsko.

Začátek utkání  Měčín-1.FC Plzeň a    Sv.Hrádek-Nýrsko je stanoven  na 15.00 hodin . Utkání  Chanovice-Přeštice  a Horažďovice - Sušice  jsou odložena na 5.4. v 16.30 hodin.  





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku