Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
V GENERÁLCE NA PRVNÍ MISTRÁK VEDLA SUŠICE JIŽ O ŠEST BRANEK

 

 

Sušice – Čížová    6 : 3 (3 : 0)

 

V neděli  19. března čeká fotbalisty TJ Sušice první jarní zápas v domácím prostředí (pravděpodobně na hřišti ve V.Hydčicích) s posledním celkem tabulky Slavojem Mýto.  Víkend před plánovaným zahájením jarní části krajského přeboru měli  Sušičtí  v plánu sehrání posledního přípravného duelu  na  hřišti kde by se měl hrát duel s Mýtem. Nezpůsobilý terén je přinutil vyměnit přírodní hřiště  za umělou trávu v Blatné. Ke generálce si pozvali osmý tým jihočeského krajského přeboru z Čížové . Proti tomuto soupeři se na umělé trávě letos již jednou střetli. Bylo to  na zimním turnaji Platan Cup v Písku a zde jejich duel po brankách  Hubáčka a Tomáše Marka  skončil remízou   2:2.

 Úvod zápasu v Blatné na hřišti menších rozměrů než byl v Písku se sušičtí hráči pomalu dostávali do tempa a byl to soupeř, který měl v této části více ze hry. Ve 22.minutě otevřel brankový účet zápasu po té když vybojoval míč a po samostatné akci Kočí. Po vedoucí brance to byla Sušice která udávala tón hry a postupem času zvýšila své vedení až na rozdíl šesti branek. . Ve 29.minutě dostal přihrávku za obranu Prchlík 2:0. Do přestávky se o třetí úspěch Sušice postaral ve 39.minutě střelou z hranice pokutového území Hrach. Osm minut po přestávce se zapsal kanonýr Sušice Kočí již podruhé do střelecké listiny a jak jinak než po samostatném úniku. V 64.minutě dostal Votava gólovou přihrávku od Cihláře a bylo to 5:0. Když v 71.minutě přidal šestý střelecký úspěch Sušice z bezprostřední blízkosti Strnad hlad po dalších brankách strhl sušické borce k ofenzívě. Všichni chtěli útočit, ale zapomněli bránit a toho vyučila Čížová ke zkorigování hrozivého skóre.  

Branky za Sušici :  Kočí  2, Prchlík, Hrach, Votava, Strnad,

Sestava : Kinmelman(46.Míček) – Votava, Hoda, Sládek, Marek T., Prchlík, Hrach, Hubáček, Cihlář J., Cihlář P., Kočí. Střídali : Bernard, Kodýdek  a Strnad





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku