Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Začátek fotbalového jara v režíruje počasí

Začátek fotbalového jara v režíruje počasí

 

Na tento víkend byl plánováno zahájení jarní části divize. Proti tomuto termínu je ale počasí, které pravděpodobně bude překážkou k tomu, aby se tak stalo. Do bojů měly zasáhnout i divizní fotbalisté TJ Klatovy.O informaci jsme pořádali sekretáře  TJ Klatovy Václava Kopřivu : „Podle posledních zpráv které mám přímo pod rezidenta Chebu se utkání z důvodu nezpůsobilého termínu neuskuteční. “. Podle slov Václava Kopřivy bude toto  oficiálně oznámeno v pítek. S variantou, že se v Chebu hrát nebude mají připraveno v Klatovech pro víkend náhradní řešení:   V neděli od 9.30 hodin  budou hráči A týmu hrát na umělé trávě v Blatné přípravný zápas s ambiciózním týmem Baníku Sokolov „ doplnil informaci sekretář TJ Klatovy .

B tým TJ Klatovy nehraje. Dorost by měl hrát v sobotu od 10.00  v Radkovicích s divizním dorostem Doubravky a žáci TJ Klatovy by měli nastoupit ve stejném čase v Hrádku proti domácímu  Svatoboru.

Vzhledem k počasí které se podepisuje na hracích plochách fotbalových hřišť proto dnes neuvádíme přehlede přípravných zápasů které jsou na tento víkend naplánovány.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku