Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Poslední příprava před ostrým startem klatovským fotbalistům vyšla

Poslední příprava před ostrým startem klatovským fotbalistům vyšla

 

Václav Kopřiva

Karel Zedek

 

V posledním přípravném utkání  před zahájením jarní sezóny se utkalo v sobotu 4.3.2006 mužstvo Klatov na umělé trávě  v Plzni s mužstvem krajského přeboru Rapid Plzeň.

Hrálo se za velmi špatného počasí, které velmi znepříjemňuje začátek jarní sezony.

Hosté byli od počátku utkání aktivnější a fotbalovější a svého soupeře přečnívali hlavně v pohybu a rychlosti. Bohužel dopláceli na zakončení vytvořených šancí.   Již v 15. minutě měl příležitost ke skórování Kulhánek,ale brankář hostí vyrazil dobře mířenou střelu  na roh. V 18 minutě se ke střele dostal Vítovec a  vyražený míč poslal  Kopp vedle branky. Ve 24. minutě šel sám na brankáře  Hanzlík, ale jeho střelu brankář kryl.  Ve 27. minutě se Klatovy konečně prosadily, když po přesné přihrávce Brejchy  unikl Řešetár a otevřel skóre utkání.  Ve 38. minutě  si na centr od Zedníka naběhnul Kopp, ale mířil opět mimo.  Další velkou příležitost spálil Kulhánek  ve 41.minutě, když  z blízka trefil pouze dobře postaveného brankáře domácích.  Hosté si v první půli mnoho šancí nevypracovali a Míčka moc práce v brance Klatov neměl.

V poločasové přestávce došlo na straně Klatov k výměně několika  hráčů.
Vítovce nahradil Šlechta,Kulhánka Kotáb,Milotu Javůrek a Míčku Jarolím.
I druhý poločas se hrál převážně na polovině Rapidu Plzeň a již ve 48. minutě mohl skórovat Kotáb,ale jeho střelu vyrazil brankář na roh.Následně se hra trochu vyrovnala  a hrálo se bez větších příležitostí na obou stranách. V 77. minutě uniknul  Řešetár, ale jeho střelu opět  brankář vyrazil. Následovala další příležitost Hanzlíka, ale ten zase minul branku. V 81. minutě  se na hrotu objevil Viktora a zvýšil  na 0:2. Ještě v 89.minutě po pěkné akci dorazil míč do branky a zvýšil  na  0:3 Král.

Utkání mělo přípravný charakter a splnilo poslední přípravu před prvním mistrovským utkáním , které pokud počasí dovolí sehraje Klatovské mužstvo  11.3.2006  v 10,30 hodin na hřišti  Unionu Cheb.

 

Rapid Plzeň – Klatovy   0:3  (0:1)

Branky: 27. min Řešetář, 81.min Viktora, 89.min Král

 

Sestava Klatov:

Míčka(Jarolím)-Milota(Javůrek),Viktora,Král,Vítovec(Šlechta)-Rešetár,Zedník,
Kopp-Kulhánek(Kotáb)Hanzlík,


 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku