Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Klatovy porazily K.Vary.

Klatovy porazily K.Vary.

 

Karel Zedek

 

             V dalším přípravném utkání hraném  v sobotu 25. února 2006 se klatovští fotbalisté utkali na umělé trávě s třetiligovým soupeřem Karlovy Vary-Dvory, které vede bývalý trenér Klatov Jindřich Dejmal.  Trenéru Kovacsovi chyběl pro reprezentační povinnosti Rešetár a pro nemoc Javůrek.

            První poločas byl velmi vyrovnaný. Obě mužstva si vypracovala několik příležitostí, které ovšem vyzněly naprázdno. Za Klatovy mohl skórovat Hanzlík,  domácí ve 28.min  nastřelili tyč a ve 35.min podržel hosty Míčka, když si poradil s trestným kopem.

Ve druhém poločase došlo k několika změnám na obou stranách a byly to Klatovy, které udávaly tempo hry. Hned v úvodu sice zahrozili domácí, ale z brejku mířili mimo branku. V 55.min se na velkém vápně dostal k míči Kotáb, ale mířil mimo branku. V 60.min se ke standardní situaci postavil Kulhánek a brankáře domácích řádně protáhnul. V 75.min se musel po míči natáhnout  Jarolím, když vyřešil trestný kop domácích. V 79.min se do velké šance dostal Zedník, ale z dobré pozice netrefil branku. V 80.min dostal do vápna pěknou přihrávku Kulhánek a střelou podél brankáře otevřel skóre utkání.  Za čtyři minuty se k dalšímu trestnému kopu postavil opět Kulhánek. Na míč si naběhnul Sýkora, který hlavou trefil pouze břevno, ale odražený míč poslal do branky nikým nepokrytý Hanzlík a zvýšil na 0:2. V 86.min ještě poslal míč hlavou do břevna Kotáb.

Trénér Kovacs byl spokojen: „ Jsem rád, že jsme zvládli utkání s velmi dobrým soupeřem na velmi kvalitním hřišti. K dispozici jsem měl 16 hráčů, kteří splnili vše, co jsem od nich mohl očekávat. Utkání se hrálo ve velmi dobrém tempu a děkuji všem hráčům za jejich přístup.“

 

 

Karlovy Vary - Dvory  - Klatovy     0 : 2  (0:0)
Branky Klatov: 80.min Kulhánek, 84.min Hanzlík,

Sestava Klatov 1.poločas :

Míčka –Vítovec,Viktora, Král,Horňák – Sýkora,Brejcha,Zedník,Kopp - Kulhánek, Hanzlík

Sestava Klatov 2.poločas :

Jarolím – Milota ,Šlechta, Král, Horňák –  Sýkora,Janek,Kotáb,Kopp, - Kulhánek, Hanzlík

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku