Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ZE SOUBOJE NEPORAŽENÝCH VYŠEL VÍTĚZNĚ FAVORIT

ZE SOUBOJE NEPORAŽENÝCH VYŠEL VÍTĚZNĚ FAVORIT

 

V sobotu v šestém zápase  zimního turnaje  Platan Cup v Písku  narazili fotbalisté TJ Sušice kteří ještě v turnaji neprohráli na vedoucí tým tabulky a třetí celek divize z Milína. Silný soupeř prověřil dokonale sušickou defenzivu. Přesto vyšel tým z města na Otavě z tohoto duelu se vtyčenou hlavou . Škoda nevyužité penalty v prvním poločase, jinak by  mohl myslet i na bodový zisk.

 

Milín – TJ Sušice    2 : 0 (0 : 0)

 

Ve vyrovnaném prvním poločase si vytvořila Sušice největší šanci ve 13.minutě kdy mohl z pokutového kopu otevřít skóre Hoda, ale jeho střela skončila na tyči milínské branky. Po přestávce měli výhodu penalty  soupeř a v   55.minutě se ujal vedení. V 69.prohrál brankář Míček vzdušný souboj s útočníkem Milína a ten zvýšil hlavou na 2:0. Poslední dvacetiminutovka patřila Sušici, která si dokázala vytvořit tři gólové šance, ale vždy jim radost překazil brankář Milína, když dokázal zlikvidovat možnosti skórovat Cihlářovi, Kočímu a neuspěl proti němu ani  Hoda.  

Sestava TJ Sušice : Kindelman(Míček) – Kodýdek(46.Marek L.), Hoda, Votava, Sládek,Marek T., Bernard, Hrach, Cihlář J., Hubáček, Kočí, Cihlář P.(46. Strnad).  Trenér L. Vašica.

Manažer TJ Sušice Milan Koželuh : „Byla to dobrá příprava s velmi kvalitním soupeřem který dokázal více než předcházející soupeři  prověřit naší defenzivu. Na šance byl zápas vyrovnaný, ale zkušenost hráčů soupeře rozhodla o tom, že vyšel z tohoto duelu úspěšněji. Na naší hře byla znát neúčast hráčů středu hřiště Prchlíka a zkušeného Hubáčka “.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku