Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
SK Strakonice - TJ Klatovy 1 : 3 (1:1)

SK Strakonice - TJ Klatovy  1 : 3  (1:1)

Václav Kopřiva

Miroslav Sedlmaier

Přípravné utkání divizních Klatov na umělé trávě ve Strakonicích s domácím účastníkem České fotbalové ligy nezačalo pro hosty příliš vydařeně. Prvních dvacet minut se nedařilo hlavně v útočné fázi. Míče se ztrácely velmi často již ve středu hřiště a tím domácí dokázali svého soupeře z rychlých protiútoků přečíslit.V 10 minutě po chybě v obraně  se dostal k míči domácí  Pavelka a prostřelil brankáře Jarolíma.Po dvaceti minutách se hra vyrovnala a hostům se podařilo ještě do konce poločasu po rohovém kopu vyrovnat, když síť domácích rozvlnil

úspěšnou hlavičkou  Král.

Druhý poločas byl již překvapivě v režii Klatov. Hráči z města karafiátů předčili svého soupeře v důrazu i rychlosti a prosadili se také střelecky. V 62 minutě se z hranice velkého vápna trefil Hanzlík . O třináct minut později viděli diváci nejhezčí branku tohoto duelu. Po rychlém přechodu do útoku na  jeden dotek se dostal míč na pravé straně Rešetár,přihrál Kulhámkovi a ten si už na malém vápně poradil jak dostat míč na záda brankáře Strakonic. Přestože  další příležitosti ke skórování Vítovec , Hanzlík a Rešetár již neproměnili  dokázaly si Klatovy již své vítězství pohlídat.

Branky za Klatovy :  Král, Hanzlík a Kulhánek.

Sestava Klatov:Jarolím(46 min.Míčka)Javůrek,Viktora,Král,Brejcha,(46 min.Vonášek) Sýkora,Rešetár,Zedník,Kopp,(46 min.Vítovec,Hanzlík,Kulhánek.



Turnaj na UT v Blatné

 

Chanos Chanovice - TJ Klatovy B  2:1 ( 1:1)

Branku za Klatovy dal Jan  Kotáb.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku