Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Cenný skalp klatovských fotbalistů - porazili v přípravě ligovou rezervu Slávie Praha

Slávia Praha B – TJ Klatovy  1 : 3 (1 : 1)

 

Miroslav Sedlmaier

Václav Kopřiva

 

V dalším přípravném utkání nastoupili klatovští fotbalisté proti Slávii Praha B , s trochou nadsázky, jako proti výběru světa, když v sestavě domácích  bylo pět cizinců.
Favorizovaná ligová rezerva Slávie  nastoupila v I.poločase posílena o hráče ligového A mužstva i nové talentované hráče.V brance se objevil Kozáčik v poli tři brazilci v čele s exolomouckým Botelho Rogerio- Gautho a cizineckou legii doplňoval  jeden Rus a jeden  Chorvat.

Posílené mužstvo mělo raketový nástup a hned ve druhé minutě využilo ke vstřelení branky. Po dvaceti minutách se hra vyrovnala a ve 23 minutě zahrály Klatovy první roh a z následného závaru před brankou domácích zůstala šance nevyužita.Další šanci po trestném kopu  Zedníka dokázal Kozáčik zlikvidovat.Pražský gólman ale musel kapitulovat ve 33-minutě. Přesným pasem založil Hanzlík nejhezčí akci zápasu, když míč se po ose Hanzlík - Rešetár dostal k Brejchovia ten střelou z  hranice velkého vápna vyrovnal.V samém závěru poločasu měla možnost Slávie zvýšit, ale šance po trestném kopu z hranice pokutového území zůstala nevyužita.

Do druhého poločasu domácí vystřídali zahraniční posily  a čerství slávističtí mladíci opět ovládli hru. Hosté úvodní nápor  v této části hry přečkali a postupně hru vyrovnali a úspěšně kontrovali.  V 55 minutě zatáhl Rešetár míč do pokutového  území Slávie  a křížnou střelou nedal Kozáčikovi šanci 1:2. Rezerva sešívaných  odpověděla nebezpečnou hlavičkou pod břevno, ale  Míčka byl na místě a míč vyrazil  na roh.O konečném skóre rozhodla 63 minuta.  Na polovině soupeře uvolnil Kulhánek Zedníka,ten vystřelil a míč vyražený brankářem dorazil Hanzlík do odkryté branky.V závěru utkání si Klatovy výsledek soustředěnou hrou
pohlídaly. Po závěrečném hvizdu rozhodčího si tak klatovský tým mohl připsat na své konto cenný skalp se slavnějším soupeřem a tak byl po právu trenér Kovácz s nasazením a předvedenou hrou  i výsledkem týmu spokojen. 

Branky za Klatovy: Brejcha, Rešetár, Hanzlík

Sestavy :

Domácí Slávie Praha B :Kozáčik, Grunovski(Rusko), Aračič(Chorvatsko), Studlík, Rodrigo(Brazílie) , Parys,  Kalivoda, Cesar(Brazílie), Bauer, Botelho (Brazílie) Borovský Bayer, Šmíd, Nachman, Valenta.

Klatovy :Míčka, Javůrek, Viktora, Vítovec, (Šlechta) Horňák, Král, Rešetár, Zedník, Brejcha, (Vonášek) Kulhánek, Hanzlík.




 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku