Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Klatovy v přípravě pouze remizovaly.

Klatovy v přípravě pouze remizovaly.

 

Karel Zedek

 

            V dalším  přípravném  utkání  se sešli  v sobotu 11.2.2006 klatovští fotbalisté v Plzni  na umělé trávě se soupeřem z Milevska, který je na druhém místě jihočeského přeboru a dělá si velké ambice na postup do divize. Trenéru Kovacsovi pro nemoc a zranění chyběli Jarolím,Milota,Vonášek,Horňák,Sýkora,Kulhánek,Janek.

            Po vyrovnaném začátku se ke slovu dostali hosté a v 16.min se výborným zákrokem ukázal brankář Míčka. Z následujícího protiútoku se po centru Brejchy dostal do šance Kotáb, ale jeho hlavička těsně minula branku hostí. Ve 35.min poslal dlouhou přihrávkou do šance Zedník Rešetára, ale jeho střela šla opět mimo branku. O minutu později se prokličkoval Hanzlík soupeřovou obranou, ve vápně byl faulován, ale rozhodčí Hubáček faul neviděl. Za hrubý faul na půli hřiště byl do poločasu ještě odměněn Kotáb.

            Druhý poločas byl v režii Klatov, ale byli to hosté, kteří se ujali vedení. V 72.min se po dlouhém pasu do vápna a velké chybě domácího brankáře prosadil Seman. O dvě minuty později zakončil akci na jeden dotyk Zedník a vyrovnal skóre utkání na 1:1. Do konce zápasu si domácí vytvořili několik brankových příležitostí, které ovšem nevyužili.

 

Klatovy – Milevsko   1 : 1  (0:0)
Branky: 74.min Zedník – 72.min Seman

Sestava Klatov

Míčka – Šlechta, ,Viktora, Král, Javůrek – Řešetář, Brejcha, Kopp(46.min  Vítovec), Zedník - Hanzlík, Kotáb J.(52.min Kopp)

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku