Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
FOTBALOVÁ PŘÍPRAVA NABÍRÁ NA OBRÁTKÁCH

FOTBALOVÁ  PŘÍPRAVA NABÍRÁ NA OBRÁTKÁCH

 

Po Milevsku je čeká Pražská Slávie

Pestrý program přípravy fotbalového divizního týmu TJ Klatovy pokračuje. V sobotu od 11.00 hodin sehrají na umělé trávě v Plzni ve Škvrňanech duel se soupeřem který přijede do Plzně z Milevska. Další velice kvalitní zápas čeká klatovské fotbalisty již v úterý  14.února v Praze.  Od 18.00 hodin nastoupí na umělé  trávě ve Vršovicích proti ligové rezervě Slávie Praha.

Luby čeká na škváře Švihov

V sobotu 11.února ve 14.30 hodin  se na škvárovém hřišti v bývalých kasárnách uskuteční zajímavý přípravný zápas ve kterém účastník 1.A třídy Start Luby změří síly s FC Švihov který se připravuje na jarní boje v 1.B třídě.

Ze soustředění si odskočí do Písku

Z Plánice si odskočí do Pískuje fotbalový A tým  TJ Sušice  na soustředění v Plánici. Z místa soustředění si v sobotu 11.2. svěřenci trenéra Luboše Vašici odskočí do Písku kde je čeká v 16.00 hodin  utkání v rámci zimního turnaje Platan Cup v Písku s domácím FC Písek.

Hřiště v Bílukách ožije fotbalem

Hřiště v Bílukách u Měčína tradičně ožije v zimním období. O víkendu se zde uskuteční dva zápasy. V sobotu od 10.00 zde sehrají přípravné utkání muži Sokola Měčín s Okulou Nýrsko. V neděli od 14.00 hodin nastoupí žáci  Sokola Měčín kteří vedou tabulku OP sk.A  proti FC Švihov hrající krajskou soutěž.

Zimní turnaj v Blatné

Dalšími zápasy pokračuje zimní turnaj v Blatné za účasti dvou zástupců z Pošumaví a soupeři jim budou týmy z jižních Čech. Již od 9.00 hraje béčko TJ Klatovy s účastníkem 1.B třídy z Bělčic.Po nich na umělou trávu vyběhnou fotbalisté Chanovic a soupeřem jim budou Katovice hrající 1.A třídu.

Svatobor jede do Svéradic

Muži Svatoboru Hrádek kteří jsou v přípravě na druhou část 1.B třídy neodmítli s nabídkou na sehrání utkání na náhradním hřišti ve Svéradicích. Začátek je v neděli 12.2. v 13.30 hodin.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku