Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
KLATOVSKÝ DOROST V PŘÍPRAVĚ

KLATOVSKÝ DOROST V PŘÍPRAVĚ

 

Během víkendu zajížděl dorostenecký kádr lídra tabulky krajského přeboru z města karafiátů za další přípravou mimo Klatovy. V sobotu za umělého osvětlení obě družstva změřila síly v Plzni se svými vrstevníky s dorosteneckou  ligovou rezervou Viktorie Plzeň. V neděli kombinované družstvo TJ Klatovy se zúčastnilo halového turnaje v Rokycanech.  

 

 Starší dorost : 

Viktoria Plzeň  B - TJ  Klatovy    3 : 0   ( 1 : 0 )

Do 80.minuty drželi starší dorostenci příznivý  výsledek. Následné dvě  hrubé chyby v obraně dokázal zkušený domácí celek využít a tím i zvýšit svůj jednobrankový náskok.

 

Mladší dorost :

Viktoria Plzeň  B - TJ  Klatovy    4 : 0   ( 3 : 0 )   

 ( hráno za umělého osvětlení od 18 h. )

 

Z Rokycan přivezli  dorostenci druhé místo

 

Halového turnaje v Rokycanech se v neděli zúčastnilo pět dorosteneckých družstev . Klatovy na něm startoval tým složený z  minimálního počtu osmi hráčů ve  složení: Hamhalter,Vacovský,Tribula,Bouberle,Meszáros,Zazvonil,Sýkora,Hořký.

Hrálo se systémem každý s každým na poměrně dlouhých 1 x 18 minut na velké branky v počtu 4+1 .

SSC Bolevec-Klatovy 1:1

V prvním zápase  se Klatovy ujaly vedení brankou Meszárose . Bolevec vyrovnal 10 sekund před koncem , kdy po nepříliš razantní střele na branku , kterou tečoval Vacovský hlavou ,skončil míč v opačném rohu branky než stál brankář Hamhalter.

Klatovy-Hořovice  2:0

V druhém zápase byli klatovští dorostenci pozornější s přehledem si se soupeřem z Hořovic poradili, když branky vstřelili Zazvonil a Meszáros.

Klatovy-ZČE Plzeň 1:2

Třetí utkání již bylo pro Klatovy z kategorie náročnějších . Favorizovaný soupeř hrající divizi ale průběhem hry nepřesvědčil. Klatovští dorostenci jim zle zatápěli o čemž svědčí, že dlouho vedli brankou Zazvonila a to ještě Tribula nastřelil břevno a tyč. V závěru si za tohoto stavu ale nepočínali příliš dobře takticky, zbytečně se tlačili dopředu, přestože již někteří pociťovali únavu a tvrdost soupeře ( naražené koleno Meszárose ).Po náhodné minele ,která bohužel přelobovala brankáře  a rychlém protiútoku , kdy neohlídali pravou stranu a soupeř utkání otočil

Rokycany-Klatovy  1:2

V posledním utkání , které bylo i posledním duelem tohoto  turnaje čekal Klatovy domácí dorost FC Rokycany . Oba soupeři v případě vítězství měli jisté druhé místo v turnaji,poražený tým bral místo třetí .Domácí však po zaváhání se ZČE  ( prohráli 0 : 2 ) mohutně povzbuzováni domácím publikem ,nechtěli nechat nic náhodě. Byli to však hosté , kteří diktovali hru . I přes mohutný závěr Rokycan  si s vypětím všech sil ( dohrávalo jen 5 hráčů ) udrželi těsné vedení  a po brankách Sýkory a Tribuly zvítězili 2 : 1 .

Jeden z dvojice trenérů TJ Klatovy Václav  Zahradník nešetřil na své svěřence s chválou. „ „Poděkování patří všem klukům, kteří si sáhli až na dno svých sil , protože ostatní mužstva mohli střídat celé čtyřky najednou , naši kluci se střídali po jednom hráči“.

 

Ostatní  výsledky : SSC Bolevec-Rokycany 1:5, ZČE-Hořovice  2:0 ,  Rokycany-ZČE 0:2 , ZČE-SSC Bolevec 3:0 , Hořovice-Rokycany 1:4 , Hořovice-SSC Bolevec  3:2 ,

 

Tabulka :          

1. ZČE  Plzeň   4 4 0 0   9:1     12

2. Klatovy      4 2 1 1   6:4      7

3. Rokycany     4 2 0 2  10:6      6

4. Hořovice     4 1 0 3   4:10     3

5. Bolevec      4 0 1 3   4:12     1





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku