Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Klatovy remizovaly na Kladně.

Klatovy remizovaly na Kladně.

 

Karel Zedek

 

             V dalším přípravném utkání hraném  v neděli 5.2.2006 se klatovští fotbalisté utkali na umělé trávě na Kladně s tamní druholigovou rezervou, která je po podzimní části divize ve skupině B na druhém místě. Trenéru  Kovacsovi  chyběli  Vonášek,Javůrek,Rešetár.

Klatovy nastoupily proti velmi mladému a houževnatému soupeři a již ve 2.min zahrával Kulhánek standartní situaci, kterou poslal mimo branku domácích.V 7.min  po rychlé rozehrávce zatáhnul míč po pravé straně Sýkora, nacentroval před branku kam si naběhnul Hanzlík a Klatovy se ujaly vedení. První šance domácích v 17.min skončila po hlavičce nad brankou Míčky. Další standardní situaci zakončil Král hlavou těsně vedle branky domácích. Ve 28.min se šikovně na vápně uvolnil Janek, ale mířil pouze do náruče dobře postaveného brankáře. Ve 30.min se ke střele dostali domácí, ale Míčka pohotově vyrazil na roh. Dobře hrající Klatovy soupeři mnoho nepovolily. Ve 41.min, po pěkném uvolnění Hanzlíka ve vápně a jeho následné přihrávce, zvýšil pěknou střelou k tyči na 0:2 Horňák.

Ve druhém poločase přidal soupeř na rychlosti a důrazu.  V 50.min se opět vytáhnul Míčka, když kryl tvrdou střelu k tyči.  V 58.min se již hlavou prosadili i domácí a snížili na 1:2.  Do další slibné šance se dostal v 61.min Kotáb, ale jeho hlavičku brankář vyrazil. V 80.min využili domácí zaváhání a nedorozumění obrany s brankářem Míčkou a  vyrovnali stav utkání.

Až na zaváháni v samotném závěru utkání byl trenér Kovacs spokojen jak s nasazením tak s fotbalovou úrovní v této fázi přípravy.  

 

Kladno B - Klatovy     2 : 2  (0:2)
Branky Klatov: 8.min Hanzlík, 41.min Horňák

Sestava Klatov :

Míčka –Vítovec,Viktora,(46.min Kopp), Král, ,Milota,- Janek(46.min Kotáb),Horňák,Sýkora, Zedník, - Kulhánek, Hanzlík





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku