Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Sušice poprvé letos zvítězila

Sušice poprvé letos zvítězila

 

Fotbalisté TJ Sušice kteří se připravují na jarní boje v krajském přeboru sehráli již své čtvrté utkání na turnaji zimním turnaji Platan Cup v Písku. Remíza ve 3.kole  s Čížovou  2:2 (branky : 31.Hubáček, 61.Tomáš Marek je čekal na umělé trávě v Písku v sobotu stejně jako v předcházejících zápasech soupeř jihočeské krajského  přeboru.

 

TJ Sušice – Protivín   1 : 0 (0 : 0)

 

V utkání si dokázala Sušice vytvořit trvalý tlak a tak nejméně zaměstnanými hráči na hřišti byli oba  sušičtí gólmani . Jediná branka padla  hezké akci Pavla Cihláře, který uvolnil  Strnad a ten nezaváhal. Střelec branky posílí TJ Sušici ze Střelských  Hoštic  hrající OP Strakonicka. Jan Strnad se za  svůj mateřský klub na podzim trefil 11 do sítě soupeřů a patří k nejlepším střelcům přeboru.

Branky : 63.Strnad.

Soupiska  TJ Sušice ve vítězném zápase s Protivínem  : Míček (Kindelman), Kodýdek, Hoda, Bernard, Votava, T.Marek, Prchlík, Hrach, Cihlář J., Sládek, Hubáček, Kočí, Cihlář P.

Manažer TJ Sušice  Milan Koželuh : Tak jako ty předcházející i tento zápas měl vyloženě přípravný charakter. Trenér Luboš Vašica stále zkouší a  hledá vhodné složení . Ukazuje se, že noví hráči budou mít v kádru své místo o čemž přesvědčil autor jediné branky. Stínem zápasu je zranění Prchlíka který musel již odstoupit po deseti minutách hry“.

Sušice  po třech remízách na zimním turnaji Platan Cup si poprvé v tomto roce sáhla na vítězství, když před tím remizovala  s TJ   Dražice  1  : 1 (1 : 0), s Vodňany  2:2(2:1) a Čížovou 2:2.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku