Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
V HRADEŠICÍCH BEZE ZMĚN

V HRADEŠICÍCH BEZE ZMĚN

 

V pátek 3.února se uskuteční valná hromada Sokola Hradešice . V restauraci U Svatého Antonína zhodnotí klub , který se může pochlubit s velmi dobrými výsledky a umístěním v 1.B třídě mimo A týmu i výsledky svého béčka v OP a III.třídě mužů a rovněž  účast družstva dorostu v okresním přeboru.

Místní výbor klubu pracuje v nezměněné podobě a může být po právu spokojen s umístěním obou mužstev mužů. Určitý dluh ale vidí v činnosti  družstvu dorostu a chce mu věnovat tomto roce větší pozornost. „Největším problémem u našich mladíků bylo to, že nám těsně před zahájením podzimní části soutěže ztroskotalo již slíbené hostování několika hráčů a my jsme pak museli na poslední chvíli shánět náhradu, abychom dali dohromady alespoň základní jedenáctku.“ Říká k problému s dorostem trenér A týmu František Melka a je v této oblasti optimistou : „ Přes zimu jsme na tomto problému pracovali a doufáme, že situace bude na jaře podstatně lepší. U dorostu  který vede Pavel Kodýdek navíc začnou na lavičce pracovat další dva členové Sokola, takže tato složitá práce s mládeží bude rozložena na víc lidí.“

U B týmu vládne po podzimu spokojenost s umístěním ve III. třídě. Svojí účast v tomto záložním týmu tvoří hráči, kteří  hrají hlavně pro zábavu a možnost zapojení do týmu zde je rovněž pro ty fotbalisty, kteří nenastupují pravidelně v A týmu. Z tohoto důvodu  B tým  Sokola Hradešice v klubu stále zelenou .

Ke spokojenosti  s podzimními výsledky A týmu v 1.B řídě chybí Františku Melkovi umístění  do třetího místa, ale to se na jaře může ještě splnit. „V několika  podzimních zápasech jsme však body ztratili úplně zbytečně a to je v této tak vyrovnané soutěži velmi znát. Na jaře máme celkem slušné vylosování, takže se o špičku tabulky ještě určitě popereme.“

Důležité pro práci trenéra kolektivu kterému se daří je to , aby nedocházelo k velkým změnám v sestavě. František Melka  může navázat na loňské výsledky  s klidným srdcem, neboť ke  změnám v kádru jeho svěřenců nedošlo. Od 15.ledna se muži S.Hradešice připravují  3x v týdnu. Po přípravě doma je čeká od  9.2. krátké soustředění na Prášilech. První přípravný zápas sehrají 25.2. s týmem z Velkých Hydčic, následuje pohárový zápas 4.3. v Měčíně, dále  zápas 12.3. s Vacovem .

Poslední termín před soutěží, tj. 18.-19.3. má hradešický trenér  zatím volný. Případný zájemce o sehrání přípravného utkání se může proto kontaktovat  na telefonu 602432493 u F.Melky.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku