Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Divizní Klatovy porazily v přípravě Sokolov.

Klatovy porazily Sokolov.

 

Karel Zedek

 

             V dalším přípravném utkání hraném  v neděli 22.1.2006 opět klatovští fotbalisté uspěli, když si poradili s  divizním soupeřem  Baníku Sokolov na umělé trávě v Plzni.  Trenér Kovacs neměl k dispozici Horňáka,Brejchu,Šlechtu a v 15.minutě  musel být bohužel pro zranění střídán také  kapitán mužstva Vonášek.

 

 

Klatovy – Baník Sokolov   4 : 1  (0:1)

            Klatovy byly po celé utkání lepším mužstvem a soupeřovi nedaly moc šancí ke skórování. V úvodu zápasu ve 3.min šel sám na brankáře Kotáb, ale trefil pouze jeho nohy. Jednu z mála šancí proměnili hosté již v 9.min, když zahrávali trestný kop a tečovaná střela o zeď šla do protipohybu Míčky a hosté se ujali vedení 1:0.  Další  šance do poločasu neproměnil Rešetár,Kotáb a ani Zedník.

Ve druhém poločase si Klatovy vytvořily opět velký tlak a začaly proměňovat  i šance,  které si vytvořily. V 75.min  se ke slovu dostal velmi dobře hrající Rešetár, který obešel dva hráče a podél vybíhajícího brankáře vyrovnal. V 80.min dostal před branku z pravé strany míč Kopp a pěknou střelou poslal Klatovy do vedení. V 85.min se podruhé do sítě soupeře trefil Rešetár a v 90.min pečetil vítězství Klatov Hanzlík.

  I přes chladné počasí se hrál dobrý kombinační fotbal a trenér Kovacs mohl být opět spokojen.

Branky za Klatovy: 75,85.min Rešetár, 80.min Kopp, 90.min Hanzlík

Sestava Klatov : Míčka – Milota,Viktora, Král, Sýkora (78.min Hanzlík)- Rešetár,Vonášek(15.min Kopp), Zedník,Vítovec, - Kulhánek(65.min Javůrek), Kotáb J.

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku