Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Hřiště sa umělým trávníkem lákají !

  Fotbalisté  cestují za umělou trávou

 

V součastné době pokrývá většinu fotbalových hřišť sníh. To ale vůbec nebrání  hráčům v herní přípravě na jarní část soutěží. Většina z nich si zvolila jistotu a ta je nyní v přípravě na umělé trávě. O tomto hracím povrchu v Pošumaví jenom sníme, ale tam kde je k dispozici je v tomto přípravném období maximálně využitý.   

Zimní turnaj v Písku   

Po remíze  v prvním kole s před týdnem  se soupeřem z Dražic se střetne   TJ Sušice na stejném hřišti po podzimu s dvanáctým týmem jihočeského krajského přeboru z Vodňan .

Zimní turnaj v Blatné

Klatovská divizní rezerva  vstoupí do zimního turnaje který začne ve 13.00 hodin a změří síly  s pátým týmem 1.B třídy sk.B  jihočeského regionu Sokolem Sedlice.

Sobotní program tohoto turnaje uzavře v 17.00 hodin zápas ve kterém nastoupí další tým z našeho regionu Chanos Chanovice proti Sokolu Bělice  s dalším účastníkem 1.B třídy sk.B .Tento tým je po podzimní části  v tabulce na 7.místě.  

Klatovy míří do Plzně

Před týdnem  hrály divizní Klatovy  přípravný duel v  Horních Měcholupech kde porazily Břevnov hrající ČFL. O víkendu budou hrát v Plzni na umělé trávě ve Škvrňanech . V neděli od 11.00 hodin  na tomto hřišti sehrají  s dalším účastníkem divize, ale skupiny B Sokolovem , který je  v průběžné tabulce po podzimu na šestém místě.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku