Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Fotbalisté TJ Sušice budou pendlovat mezi Šumavou a Pískem

 SUŠICE BUDE  LADIT FORMU NA UMĚLÉ TRÁVĚ

 

          Fotbalisté A týmu TJ Sušice ve vší skromnosti a bez bombastických  prohlášeních před zahájením nového ročníku 2005-06  se zápas o zápasu v průběhu podzimu propracovávali mezi nejlepší týmy tabulky krajského přeboru. Před předposledním podzimním kolem byli  na výborném čtvrtém místě a na třetí plzeňský Rapid ztráceli pouze jeden bod ! O lepší umístění se připravili v posledním kole , když paradoxně přišli o tři body v herně nevíce vydařeném podzimním zápase venku  ve Staňkově. Sušice nakonec přezimuje  na 6.místě se ziskem 27 bodů . Na první dva suverénní celky v krajském přeboru první Horažďovice a  druhý Manětín nikdo z ostatních soupeřů asi na jaře mít nebude, ale o třetí místo od kterého dělí svěřence  odchovance sušické kopaní a nyní trenéra Luboše Vašici  tři body  se určitě na jaře poperou.  

Začátek ledna je každoročně  obdobím, kdy většina fotbalových kolektivů zahajuje zimní přípravu na jarní část krajského přeboru . Také v Sušici začali s přípravou již minulou sobotu 7. ledna. „Přípravy se zúčastní kompletní kádr který reprezentoval Sušici na podzim, rozšířený o mladé talentované hráče "B" družstva. S prvním týmem mužů TJ Sušice se připravují i dvě případné posily pro jarní boje o které mají v tomto klubu zájem . říká dlouholetý předseda  sušického fotbalového oddílu  Vratislav Krulich  a pokračuje : „Týdně  mužstvo absolvuje čtyři tréninky (3 venku + 1 v hale a posilovně). V  první polovině čeká hráče  soustředění v Plánici a v rámci herní přípravy absolvuje devět zápasů.Sedm z nich odehrají na zimním turnaji v Písku(umělá tráva) kde budou mít za soupeře kvalitní celky i ze středních a jižních Čech .“

Již tuto soboru  14.1. od  14.00 čekají  Sušici  v Písku  Dražice, 21.1. 14.00 Vodňany, 28.1. 12.00 Čížová ,  4.2. 12.00 Protivín , 12.2. domácí Písek, 18.2.16.00 Milín a 25.2 16.00 Týn .   

Závěrečné  dva přípravné zápasy sehrají na hřišti ve Velkých Hydčicích .  V neděli 5.3. to budou od 14.00 Přešťovice a o týden později 12.3. v 15.00 prověří připravenost týmu z města na Otavě  Čížová.  

Trenérem TJ Sušice je Luboš Vašica, asistentem  trenéra Ondřej Kožuch , manažérem a vedoucím týmu Milan  Koželuh, masér Josef Rada.  

Rezerva mužů TJ Sušice   se bude připravovat pod vedením Jaroslava Macháčka na start na jarní část okresního přeboru  v domácím prostředí . V rámci přípravy je  čekají  v březnu tři přípravné utkání s týmy hrající 1.B třídu. V sobotu 4.3. to bude Svatobor Hrádek, 11.3.  Tatran Dlouhá Ves a týden před zahájením jarní části OP  bude hostit FC Švihov.

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku