Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Klatovy zahájily zimní přípravu vítězstvím

KLATOVY ZAHÁJILY ZIMNÍ PŘÍPRAVU VÍTĚZSTVÍM

 

Karel Zedek

 

V neděli 8.1.2006 sehrálo divizním mužstvo Klatov první utkání zimní přípravy na půdě    Marily Příbram s ligovým dorostem. Pro nemoc se omluvil trenér Kovacs a tak mužstvo vedl Roman Vonášek, který měl k dispozici 16 hráčů z toho dvě nové posily Klatov.  Z Blšan přišel Sýkora Jiří a z Prachatic přišel Hanzlík Zdeněk.

 

Marila Příbram lig.dorost  -   Klatovy 1 : 2 (1:1)

            Utkání mělo na začátek přípravného období velmi dobrou úroveň.  Klatovy inkasovali hned v  5 min. po chybě obrany. Následně se hra vyrovnala a ve 37. minutě zahrával Zedník přímý kop a ze vzdálenosti  asi 25 m krásnou střelou vyrovnal.

Po  přestávce nastoupilo šest nových hráčů včetně brankáře.  Hosté byli po celý druhý poločas lepším mužstvem a vypracovali si několik dobrých příležitostí. Prosadili se ovšem až v závěru utkání, když v 85.  minutě Hanzlík obešel tři hráče soupeře, nahrál před branku nabíhajícímu Kotábovi, který zajistil mužstvu Klatov vítězství. 

S posilami byl velmi spokojen i Vonášek, který je hodnotil velmi pozitivně. Pro nemoc nemohl nastoupit Michal Horňák a pro reprezentační futsalové povinnosti chyběl Rešetár.

Branky: 37.min Zedník,85.min Kotáb J.
Sestava Klatov:

Míčka(46 min.Jarolím)Milota(Janek 46 min.),Viktora, Král,Javůrek(Šlechta 46 min.), Sýkora,Kopp(Brejcha 46 min),Zedník,Hanzlík,Kulhánek(Vítovec 46 min.),KotábJ.

 

 

Další přípravné utkání sehrají muži A v sobotu 14.1.06 v 11,00 hodin s FC Břevnov na umělé trávě v H.Měcholupech

 

 



 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku