Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Vývěr OFS Klatovy ropč.1994 hrál na I. turnaji Danone-Cup 2006

 

NA TURNAJI VE STRÁŽI OPUSTILO OKRESNÍ VÝBĚR ŠTĚSTÍ

 

 

Další ročník fotbalového  turnaje Danone Cup 2006 který je kláním okresních výběrů  ročníku narození 1994 byl zahájen úvodním turnajem. Vývěr okresu Klatovy v něm obhajuje vynikající třetí místo které získal v národním finále v Roudnici nad Labem. Mužstvo se celé změnilo, ale trenérské duo Jan Staněk –Petr Janda společně s dalšími členy realizačního týmu Romanem Chmelíkem a  předsedou TMK OFS Václavem Zahradníkem  jistě udělají vše pro to, aby se nenechali ani v tomto ročníku se svými svěřenci zahanbit.

Úvodní  turnaj třídílného semifinálového seriálu mezi výběry OFS Tachov, Domažlice a Klatovy se uskutečnil ve čtvrtek 6.10.2005 ve Stráži u Tachova. Hrálo se systémem každý s každým  2 x 20 minut . Výběr OFS Klatovy  nastoupil k prvnímu utkání proti výběru OFS Domažlice a nutno dodat, že ho opustilo  štěstí, když inkasoval jediný gól který znamenal ztrátu třech bodů v nastaveném čase!Ihned po skončení tohoto smolného zápasu  následoval druhý duel ve kterém nastoupil proti OFS Tachov. Domácí výběr se nesešel kompletní a musel být doplněn o místní hráči ze Stráže , kteří tedy nastoupili na domovském hřišti. Úroveň výběru OFS Tachov  však byla žalostná , což dokazují konečné výsledky.

 

OFS  Domažlice - OFS  Klatovy    1 . 0 ( 0 : 0 ) 

   Utkání tradičních rivalů se odehrávalo po celé utkání hlavně ve středu hřiště.Obě mužstva měla několik příležitostí , které však ani jedno mužstvo nezužitkovalo . O výsledku utkání nakonec rozhodl zcela zbytečný faul ve druhé minutě nastavení druhého poločasu . K provedení trestného kopu několik metrů před vápnem z pravé strany se postavil  Soukup.

Svoji střelu krásně kopl přes brankáře do levého rohu branky . Ihned po rozehrání rozhodčí tento zápas ukončil . byl to tak trochu smolný zápas .

Branku vstřelil  ve 42.min. Soukup

Základní sestava v tomto utkání : Juraši(Nýrsko) - Rendl (Klatovy),Pojar (Sušice), Lev (Nýrsko), Pintíř (Horažďovice) - Zdichynec (Horažďovice) ,Matějka (K) (Sušice), György (Nýrsko),Chmelík (Sušice) - Bureš (Nýrsko) , Rab (Klatovy)

 

OFS  Klatovy - OFS  Tachov    7 : 1 ( 4 : 0 )

Utkání se hrálo za stálé převahy výběru OFS Klatovy . Jejich vítězství mohlo být daleko vyšší, ale další šance již nebyly využity. Ve druhém poločasu se po zaváhání naší obrany podařilo výběru OFS Tachov vstřelit čestnou branku . Za Klatovy se střelecky prosadil odchovanec kolineckého fotbalu  Rab, který je v součastné době ve služkách TJ Klatovy.

Branky: 5.,13.,20.,25. a 30. Rab, 10.György, 40.Chmelík -35.Lapský.

 

OFS Domažlice - OFS  Tachov  14 : 0 ( 7 : 0 )

Domažličtí hráči si jedno utkání odpočinuli a pro Tachovské , kteří měli v nohách zápas s naším výběrem , už bylo toto utkání nad jejich síly. V tomto duelu šlo vlastně jen o to, , kolik branek výběr OFS Domažlice nastřílí.

Branky : Jarina 5x, Soukup , Gust a Zelený 2x , Šobr , Tumpach a Vojtko po 1

 

Konečné pořadí v I. turnaji:

1. OFS   Domažlice   2  2  0  0    15 :  0      6 

2. OFS   Klatovy        2  1  0  1     7 :   2      3 

3. OFS   Tachov         2  0  0  2     1 : 21      0 

 

Další turnaj se koná již tuto středu od 15.00 hodin  za pořadatelství OFS Domažlice a jeho dějištěm budou Poděvousy.

Třetí v pořadí který uzavře první část krajského kola Danone Cup 2006 se uskuteční ve středu 26.10.2005 od 14.00 hodin  v Nýrsku a bude uspořádán ve spolupráci s SKP Okula Nýrsko.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku