Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Česká divize starších a mladších žáků 7.kolo : 1.-2.10.

 

Česká divize starších a mladších žáků   7.kolo  :  1.-2.10.

ČESKÁ DIVIZE   Ž Á C I  – STARŠÍ  – ročník  2005/2006

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

 

Junior Praha - TJ Klatovy  4 : 3 (3 : 1)

Možná i z důvodu brzkého sobotního ranního vstávání byl výkon klatovských starších žáků na začátku zápasu ospalý a nesoustředěný, a proto opět soupeř brzy vedl 1:0. Postupem času klatovští hráči hru i skóre vyrovnali po krásné akci Křížka, Výtiska a Kejhy. Potom se aktivita přesunula na kopačky Klatovanů, ale vlastní hrubé chyby je stály dvě laciné branky, takže se  do šaten šlo za stavu 3:1 pro domácí. Když na začátku druhého poločasu zvýšili domácí po rychlém útoku na 4:1, zdálo se být rozhodnuto. Hosté však svým zvýšeným úsilím snížili díky brance Výtiska po přihrávce Čipery na rozdíl dvou branek. Následoval drtivý tlak hostí, kteří takřka až do konce zápasu nepustili domácí přes půlící čáru, výsledkem však byla pouze branka Kejhy z penalty. Šance na vyrovnání hosté měli, proti jednak bylo břevno branky domácích po střela Kláska, ale i neschopnost hostujících útočníků trefit branku z vyložených šancí. Především výkonem ve druhém poločasu klatovští starší žáci ukázali přítomným divákům a rodičům, ale hlavně sami sobě, že fotbal rozhodně hrát umějí a na divizi svoji výkonností mají. Je třeba se však vyvarovat vlastních hrubých chyb, věřit ve své vlastní schopnosti a trpělivou prací jít od zápasu k zápasu a s maximální bojovností se poprat o další body.

Branky za Klatovy : Kejha 2x, Výtisk
Sestava hostí:Kovařík -Kološ (36' Maštera), Kazmirčík, Šťastný, Janda, Křížek, Klásek (62' Lukeš) , Šnour (55' Voráč), Čipera, Kejha, Výtisk.

Trenér  TJ Klatovy Ján Gašpár l: "Nemohu vytknout klukům snahu, bohužel ale vlastní chyby nás vždy srazily do kolen. Ke konci zápasu nám chybělo trochu štěstí a času, abychom vytoužený vyrovnávací gól vstřelili a odvezli si spravedlivou remízu. Nemyslím si, že jsme byli tentokrát horším mužstvem. Velice roztrpčeni jsme i z neobjektivního výkonu rozhodčích."

 

ČESKÁ DIVIZE   Ž Á C I   – MLADŠÍ   – ročník  2005/2006

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

 

Junior Praha - TJ Klatovy  2 : 2 (2 : 2)

Ludvík Fremut

     Své postavení v tabulce měli potvrdit mladší žáci Klatov v zápase s posledním týmem divize skupiny A. Zápas byl v prvním poločase vyrovnanou záležitostí. Skóre mohl v osmé minutě otevřít Lukeš, jeho střelu z dvaceti metrů na poslední chvíli vyrazil brankář domácích na rohový kop. Na rohový kop rozehraný Lužným si naběhl Jelínek, ale ani tentokrát brankáře domácích nepřekonal. V patnácté minutě vybojoval míč na hranici pokutového uzemí Ráb a sám také vsítil první branku utkání. Domácí si v prvním poločase nevypracovali žádnou šanci, hrozili pouze ze standardních situací a z té také vyrovnali v 22 minutě. V 25 minutě už zase vedli hosté, pokutový kop nařízený za nastřelenou ruku proměnil Ulrych. V 27 minutě kopali zase domácí pokutový kop, za faul Rendla. Ten domácí kopali dokonce dvakrát, první pokus exekutor neproměnil a pro předčasné vběhnutí hostujícího hráče do pokutového území byl nařízen druhý pokus, který domácí proměnili.

     Prvních deset minut druhého poločasu hosté přidali na tempu, zatlačili domácí k jejich brance, nedokázali však ani jednou skórovat. Domácí si v druhém poločase také vytvořili dvě příležitost, ale překonat brankáře hostí Štěpána se jim nepodařilo a tak došlo na dělbu bodů.

Sestava Klatovy :Štěpán, Ulrych, Zedek, Lužný, (40´ Raišl), Rendl, Kurc, Jelínek (31´ Bláha), Bálek, Valeš, Lukeš, Ráb (54´ Vališ)

HR – Jizbová Jitka, AR1 – Hruška Miloš, AR2 – Hrubeš Karel

Diváků: 30

Trenér Ludvík Fremut : „ Hráči neodvedli na hřišti to co v minulém zápase s Viktorii Žižkov, při stejném nasazení by jsme museli soupeře jasně přehrát. Remízu musíme vzít jako ztrátu dvou bodů a ne zisk jednoho, ale za předvedený výkon jsme si výhru nezasloužili.

Zápas okořenil jeden z asistentů rozhodčího, který byl v silně podnapilém stavu. V druhém poločase dokonce spal v sedě opřený o plot či pobíhal nesmyslně po hřišti, praporek si pletl s mávátkem, signalizoval věci, které snad v pravidlech ani nejsou. Možná je to cesta jak očistit pošramocenou pověst sboru rozhodčích.“

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku