Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Česká divize starších a mladších žáků 6 .kolo : 24.-25.

ČESKÁ DIVIZE   Ž Á C I  – STARŠÍ  – ročník  2005/2006

 

Výsledek utkání starších žáků ani další podrobnosti k tomuto diviznímu zápasu nebyly TJ Klatovy dodány

 

 

ČESKÁ DIVIZE   Ž Á C I   – MLADŠÍ   – ročník  2005/2006

 

 

Klatovy -  Viktoria Žižkov   2 : 1 (1:0)

 Ludvík Fremut

  Mladší žáci Klatov poslední dva zápasy doma prohráli a tak si chtěli konečně zlepšit bilanci  na domácím hřišti. Bilanci si vylepšili a třetím vítězstvím v sezóně dosáhli prvních deseti bodů v tabulce.

      První poločas začali domácí svižně měli více ze hry, dařilo se jim v osobních soubojích, předvedli několik pohledných kombinací, využívali křídelních prostorů. Bojovnost a nasazení však přineslo jen jednu branku v síti slavného klubu. Gól do statistiky si připsal Michal Ráb, který zakončil kombinaci tria Lukeš, Ráb, Kurc. Z hostů ohrožoval branku domácích hlavně kapitán Michal Barták. Eliminovat jeho sílu dostal za úkol Tomáš Zedek a to se mu také v prvním poločase povedlo.

     Začátek druhého poločas se domácím nepovedli. Chybu Tomáše Rendla a jeho spoluhráče Tomáše Zedka potrestal zmiňovaný kapitán hostí již v druhé minutě druhého poločasu. Vyrovnávací branka nakopla hosty a ty zatlačili domácí k jejich brance, obrana domácí však nedovolila ohrozit svou branku. Po deseti minutách zvedli hlavu opět domácí a začali opět soupeře přehrávat. Příležitosti ke skórování však mařil na poslední chvíli brankář hostí Kratina Michael. Vítězství na stranu domácích nakonec strhl neúnavný Michal Lukeš, kterého do šance poslal vynikající přihrávkou Jakub Lužný. Lukeš si pak poradil s souboji jeden proti jednomu s obráncem Viktorky, obešel i brankáře hostí a dal důvod k radosti domácím. Hosté po obdrženém gólu dali všechny síly do útoku a na posledních deset minut zmáčkli domácí, kteří sice udělali několik drobných chyb při defenzívě, ale hosté nedokázali jejich chyby potrestat.       

Sestava:

Štěpán, Bálek, Ulrych, Zedek, Rendl, Lužný (59´ Černý), Kurc (38´ Bláha) , Jelínek, Valeš, Ráb, Lukeš

HR: Kubec Václav, AR1- Lehečka Josef, AR2 – Blaheta Josef

Diváků : 30

Trenér mladších žáků TJ Klatovy Ludvík Fremut : „Do sestavy se vrátil po zranění Ulrych a po dovolené na hřiště opět vyběhl Jelínek. Po třech posledních kolech jsme byli opět skoro kompletní což dodalo týmu sílu. Musím všechny hráče pochválit za nasazení a přístup k zápasu. Zápas s vyrovnaným soupeřem hlavně v druhém poločase nebyl moc pohledný, ale klukům ubral hodně sil a utrpěli spousty šrámů. Po zápase v kabině nevládly tak silné emoce z vítězství jako vždy, na hráčích byla vidět velká únava. “    

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku