Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Česká divize starších a mladších žáků 4 .kolo : 10.-11.9.

Česká divize starších a mladších žáků  4 .kolo  : 10.-11.9.

ČESKÁ DIVIZE   Ž Á C I  – STARŠÍ  

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

 

 

Čtyři Dvory – Klatovy  3 : 1 (2 : 0)
Branky:  ČěžkaStaněk,Kočárek -  Výtisk
Rozhodčí : Němec

 

 

ČESKÁ DIVIZE   Ž Á C I   – MLADŠÍ   

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

 

 

Čtyři Dvory – Klatovy  2 : 2

Ještě ani v jednom vzájemném měření sil za poslední tři roky se nepodařilo týmu z města karafiátů  na hřišti svého sobotního soupeře uhrát alespoň jeden bod. Podařilo  se to  až v letošním ročníku žákovské divize Za remízu si Klatovy odvezly  první bod s tímto  tradičním soupeřem  z jihu Čech.
Vstup do zápasu se však hostům nepovedl, když již  od druhé minuty prohrávali. Na centr  z levé strany si naběhl domácí nepokrytý útočník a snadnou z dvou metrů překonal brankáře  hostů. Klatovy  se však brankou nenechaly zaskočit, přidaly na tempu a soupeře zatlačili k jeho brance. Jejich tlak vyústil ve 14.minutě ve vyrovnávací branku. Míč do sítě dopravil Lukeš, který stál na konci pohledné kombinace s Rábem a Ulrychem. Po této brance se hra vyrovnala a do konce poločasu byla hra  šance domácích , ale byli to hosté, kteří mohli jít do vedení, když trio Lukeš, Ráb a Kurc byli  sami  v početní převaze proti stoperovi domácích, ale nezvolili vhodnou kombinaci, která by vedla k vstřelení branky. Vyrovnaný průběh měla druhá půle tohoto zápasu. Do vedení šli opět domácí, když střelu z hranice pokutového území nechtěně usměrnil tečí jeden z obránců Klatov do vlastní branky v 49 minutě. Hráči Klatov nechtěli prohrát, přidali na důrazu a domácí zatlačili na posledních deset minut zápasu   k jejich brance. Začali si vytvářet šance k vyrovnání a to také v 59 minutě přišlo. Vališ poslal míč mezi dva obránce, k míči seběhl Lukeš a přesnou střelou vyrovnal. Za minutu mohl poslat stejný hráč Klatovy do vedení, ale přihrávka od Kurce neměla potřebou přesnost a tak si Klatovy odvezly již vzpomínaný  premiérový bod.
Branky za hosty :  14 a 59. Lukeš.
Rozhodci : Němec Václav,

Diváků :  40
Sestava TJK Klatovy : Štěpán, Ulrych (52´Černý), Zedek, Lužný (58´ Flodr), Rendl, Jelínek, Bálek, Kurc, Ráb (55´Vališ), Lukeš, Kubaň (29´Bláha)

Trenér Klatov Ludvík Fremut : I když jsem obdrželi hrozně rychlou branku, nevzala klukům chuť se poprat o dobrý výsledek. Výborně plnili taktické pokyny, přidali k tomu bojovnost a jen kousek štěstí jim chyběl, aby odvezli všechny tři body. Zápas však měl i z našeho pohledu černou tečku a to v podobě zlomené ruky Jaroslava Kubaně, který musel odstoupit v 29 minutě zápasu.







Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku