Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Krajská soutěž dorostu ,sk. A - 1 .kolo : 27.-28.8.

 

 

KRAJSKÁ SOUTĚŽ  DOROST skupina A  – ročník  2005/2006

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

 

 

 

V souboji  nováčků  se body dělily

 

Los nového ročníku krajské soutěže dorostu svedl hned na úvod sezóny proti sobě dva nováčky Strážov a Hrádek . Oba týmy postoupily  z okresního přeboru Klatovska  a na hřišti ve Strážově si svorně první body rozdělily.

 

 

Strážov - Hrádek 1 : 1 (0 : 1)

Hosté byli v první poločase aktivnější  a po zásluze se gólem do šatny ujali vedení. Po přestávce se domácí více osmělili, byli aktivnější a jejich snaha po zisku bodů přinesla úspěch dvanáct minut před koncem když Koloros  střelil  vyrovnávající gól. Derby dvou nováčků soutěže tak po zásluze skončilo dělbou bodů

Sestava Strážova :  Vaněk – Velíšek, Kalista J., Doloros, Kolář M.(Fondem Š.) Kalista K., Chaluš, Kolář J., Šlégl M., Čermák J., Lorenc

Diváků : 50, ŽK 1:0.

Branky : 78. Doloros Petr – 44.Noha Antonín

 

FK Svéradice - FK STAFIN Holýšov 0:1 (0:1)

    Václav Dušek ml.

    Domácí fotbalisty, které v létě opustilo sedm fotbalistů ze základní sestavy, čekal hned na úvod těžký oříšek. Soupeř z Holýšova působil fotbalovějším dojmem a byl od úvodních minut aktivnější. Nicméně svéradičtí hráčí bojovali a nechtěli prodat svoji kůži lacino. Hosté se tak přes úporně bránící domácí dostávali do šancí jen minimálně. Svéradice dokázali branku soupeře ohrozit jen ze standardních situacích, ale bez vyložené příležitosti. Utkání tak paradoxně rozhodla 40. minuta, když holýšovský hráč unikl po pravé straně, poslal přesný centr do pokutového území a Pergl zblízka hlavou nedal domácímu teprve čtrnáctiletému brankáři Dufkovi šanci. Druhý poločas se Svéradice snažily o vyrovnání, bohužel bez gólového efektu. Naopak Holýšovští dokázali zahrozit z velmi nebezpečných brejků, ale výborný brankář Dufek skvělými zákroky držel Svéradice v naději. Gólová šance se domácím přece jen naskytla, když hosté váhaly s rozehrávkou míče rozhodčího a svéradický Dušek se rázem ocitl sám před brankářem, mířil však jen do boční sítě. Ze závěrečného náporu si domácí vytvořili jen jednu nadějnou standardní situaci, kterou však hosté odvrátili a k vzhledem k průběhu utkání získali zasloužené tři body.

Sestava FK Svéradice: Dufek - Tichý (77.V.Větrovec), Dušek, Š.Kulhánek, Polena (46.Martínek) - Vlček, Prokopec, O.Kulhánek, L.Pavlovský - Čada, Valach (34.R.Jedlička)

Branky: 40. Pergl Tomáš

Rozhodčí: Staněk Luděk, ŽK: 2:1, Diváci: 90

 

Luby – Švihov    2 : 0 (2 : 0)

 

Mrákov – Horažďovice 2 : 1 (0 : 0)

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku