Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor mladších žáků –Domažlicko 2. kolo : 27.-28.8.

OP  MLADŠÍCH ŽÁKŮ   OFS Domažlice  – ročník  2005/2006

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

 

 

Sokol Kvíčovice - Okula Nýrsko   1 : 25 ( 0:13)
Jednoznačná záležitost hostů. Ti již otevřeli skóre ve 28.vteřině zápasu Holobradým. Domácí vlastně celou dobu na své půlce zahrozili v prvních třiceti minutách dvakrát rychlým brejkem. K brance však vedl až ten poslední za stavu 24:0.

BrankyJílek - Tomáš Bureš 12,Kvítek 5,Hvězda Michal 3,Macháček 2,György Ivo 2,Holobradý.
Rozhodčí : Mestl

 

Trenér Jiří Vondra – Okula Nýrsko : „Co mě osobně na zápase zaujalo byl výkon hlavního rozhodčího, který nejenže výborně řídil utkání, což samozřejmě nebylo při tomto vývoji těžké, ale svým vystupováním si získal i přirozenou autoritu a i uznání všech mladých hráčů a i nás trenérů a funkcionářů.“

 

Klatovy B - Spartak Klenčí  13 : 0 (10:0)

V druhém kole hostila na svém hřišti záloha mladších žáků Klatov Spartak Klenčí. Stejně jako A tým mladších žáků udržel B tým neporanitelnost a vyhrál poměrem 13:0. Zápas byl hlavně v prvním poločase jednoznačnou záležitostí, Klatovy nepustily soupeře vůbec k ohrožení své branky. V druhém poločase se hra vyrovnala, hosté si vypracovali jednu šanci, kterou zmařil domácí brankář. Domácí měli ještě několik šancí, ale již jim chyběla přesnost jako v prvním

poločase a tak zvýšili poměr branek je o tři branky.
Branky : Vališ – 3., 8., 9., Ráb – 14., 15., 19., Bláha 17., 21., Chasin  29. a  53.,  Zedek – 25. , Žiak  34., Flodr  57.
Rozhodčí : Beneš Zdeněk
Diváků : 30
Sestava: Wirth (31.Mazanec), Kuželík (50.Chasin), Rendl, Zedek (31.Žiak), Hrudička, Flodr, Černý, Bláha, Vališ (31.Pleskač), Ráb (50.Wirth), Chasin (31. Matějka)

Jiří Flodr  TJ Klatovy : Soupeř naši obranu moc neprověřil.  V prvním poločase se nám podařilo proměnit skoro všechny příležitosti, což už nejde říci o druhé půli. Potěšit nás může, že hráči, kteří hráli v loňském roce malou koupanou, začínají uplatňovat stále častěji taktické prvky velké kopané.

 

Mrákov-TJ Start Luby  3 : 3 (2 : 1)

V prvním poločase byli lepší domácí hráči. Ve druhé půli se Lubští, kteří měli opět v sestavě několik minižáků zlepšili a v hektickém závěru, kdy ještě pět minut před koncem zápasu prohrávali 3:1, po dvou standardních situacích srovnali na konečných 3:3, po hrubých chybách hostujícího brankáře. Absolutorium zaslouží lubský brankář Pavel Kardoš, který domácím  vychytal několik vyložených šancí a levý obránce hostů Tereza Krejčiříková (ročník 1996).

Brankyza Luby  : Johánek Marek, Mundl Karel, Vlach Karel
Diváků : 30


 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku