Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor Domažlicka mladších žáků : 20. - 21.8.

Okresní přebor Domažlicka mladších žáků

 

 

V přeboru Domažlicka uspěla jen klatovská rezerva

 

Tři týmy v Klatovska startují v dlouhodobé soutěži OP Domažlicka v kategorii mladších žáků. V úvodním kole se podařilo bodovat pouze klatovské divizní rezervě . Nýrsko i Luby výhodu domácího prostředí nevyužily a body putují z těchto zápasů na Domažlicko.

 

Sl. Koloveč - TJ Klatovy B 2 : 6 (0 : 3)

Nově vzniklý tým mladších žáků Klatovy B si o tomto víkendu odbyl svou mistrovskou premiéru na hřišti Slavoje Koloveč. Vyrovnaný průběh zápasu vyzněl lépe pro nováčka soutěže z Klatov. Výrazně se na výsledku zápasu podepsal Michal Ráb, která vstřelil tři branky. Domácí byli v poli hostům vyrovnaným soupeřem, nedokázali si však vypracovat tolik šancí jako Klatovy, které si přivezly z Kolovče premiérové tři body.
Sestava Klatovy B: Wirth (53´Mazanec) Rendl, Bálek, Černý, Hrudička, Flodr, Bláha, Valeš (47´Žiak), Vališ, Ráb, Chasin
Branky za Klatovy : 15. ,21., 45. Rád Michal, 24. a 32. Chasin Vitalij, 48. Žiak Milan

Rozhodčí : Jurčík.

 

Start Luby - FK Holýšov 0 : 10 (0 : 5)

Lubští fotbalisté v deseti a s několika minižáky  nestačili na fotbalovější holýšovské fotbalisty, kteří hráli skoro celý zápas na jednu branku. A to ještě hosté neproměnili jednu ze dvou penalt.

Branky : 3x Šobr Martin, 2x Šobr Dominik, 2x Loukota Jiří, 2x Gabriel Patrik, 1x Zelený Tomáš
Rozhodčí : Lecjsaks Ladislav

 

Okula Nýrsko - TJ Mrákov 1 : 2 (0:2)

První zápas Nýrským mladším žákům vůbec nevyšel. Začali aktivně vytvořilo si několik střeleckých šancí, ale branku netrefili. Naopak z prvního vážnějšího protiútoku v 10.minutě se prosadil poprvé hostující Vojtko. Ten se dokázal prosadit z rychlého protiútoku ještě jednou v 15.minutě. Naopak domácí pokračovali v zahazování svých šancí.

Ve druhé půli pak domácí doslova přišpendlili soupeře na jeho půlce. Ten se snad dvakrát za celý poločas dostal přes půlicí čáru a ve 44.minutě kapituloval po té kdy Patrik Kvítek snížil na 1:2. Domácí se nadechli k poslednímu náporu. Jenže dobře chytající brankář hostů a také smůla byly proti nýrské snaze silnější. V poslední minutě se ještě odražený míč zastavil o tyčku hostující branky a tím veškerá snaha o srovnání skóre skončila.

Branky:44.Kvítek – 10. a 15.Vojtko.

Rozhodčí: Půrok

Sestava Nýrsko: Juraši – Raiser, Trojan, Lev Tomáš, Švehla – Bureš Tomáš, Hvězda Michal, György Ivo,Kvítek – Holobradý, Kurc

Střídali: Lepší, Hamamdžič.

 

 

 



 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku