Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Česká divize starších a mladších žáků 1 .kolo : 20.-21.8.

 

Česká divize starších a mladších žáků  1 .kolo  : 20.-21.8.

ČESKÁ DIVIZE   Ž Á C I  – STARŠÍ  – ročník  2005/2006

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

 

D a l š í    p o d r o b n o s t i    k    u t k á n í    T J  Klatovy

Vážení čtenáři , bližší informace (pokud budou výše uvedenými kluby dodány) k utkání ČDŽ  najdete na této stránce  zpravidla v neděli v pozdních večerních hodinách, popřípadě  v pondělí Prostor kluby mají, záleží na nich jak toho využijí !!!!! 

 

Klatovy - SK Benešov  ?????

FC Viktoria Plzeň B – Klatovy  ????

Výsledky ani komentáře z  utkání starších žáků jsem se nedočkal. Snad příště !?

 

ČESKÁ DIVIZE   Ž Á C I   – MLADŠÍ   – ročník  2005/2006

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

 

DVĚ VÍTĚZSTVÍ MLADŠÍCH ŽÁKŮ V DIVIZI  POTĚŠILY

 

Žáci TJ Klatovy po reorganizaci žákovské ligy v novém ročníku budou bojovat v nově vytvořené České divizi žáků. V ní velmi )úspěšně vykročili mladší žáci kteří po sobotním vítězství doma nad hosty z Benešova dokázali v pondělí   v dalším kole v Plzni zvítězit i nad rezervou Viktorie Plzeň a s plným počtem bodů  z bou zápasů mile překvapili. Jen tak dál.

 

 

Klatovy - SK Benešov  3 : 1

Ludvík Fremut

Miroslav Sedlmaier

V prvním kole divize žáků skupiny A přivítaly Klatovy na svém hřišti pro ně již známého soupeře z působení v žákovské lize. Hosté nastoupili do zápasu velice razantně a v prvních dvaceti minutách získali výraznou převahu. Z ní  zužitkovali v 18.minutě  jednobrankové vedení. Ve stejné minutě u domácích ke změnám . Klatovy hru po té vyrovnaly a soupeře dokonce zatlačili k jeho svatyni. Do konce prvního poločasu si vypracovaly  dvě šance ke skórování. Po přestávce převzali domácí režii zápasu do své moci. Přidali v důrazu a nasazení a bylo jen otázkou času, kdy se podaří vstřelit vyrovnávací branku. Obrat načala ve 42.minutě  dvojice Ráb -  Lukeš, když první jmenovaný poslal do brejku pěknou přihrávkou Lukeše, který udělal hostujícímu brankáři ještě kličku a zakončil do prázdné branky. Neúnavný Ráb v další minutě zatáhl míč na levé straně a jeho centy tentokrát proměnil ve vedoucí branku Valeš. U třetí branky stál opět Ráb, v tomto případě  ve 45.minutě však sám po  přihrávce  od

Lužného  skóroval.
Branky : 42. Lukeš, 43.Valeš, 45. Ráb -18.Slavík
Rozhodčí: Kubec Václav
Diváků:40, ŽK 1:0
Sestava Klatov :Štěpán, Bálek, Ulrych, Zedek, Vališ (17´Hrudička), Valeš, Jelínek, Lukeš,  Kubaň (58´Černý), Lužný (50´Raišl), Ráb (59´Bláha)

 

FC Viktoria Plzeň B – Klatovy  3 : 5 (2 : 2)

V druhém hraném kole zajížděli divizní žáci předehrávat na horkou půdu Viktorie Plzeň. Od prvním minut byla znát fyzická převaha hostí, kteří zatlačili domácí k brance. Své první šance Klatovy nevyužily a do vedení šli až brankou Ulrychy, který si krásně naběhl na centr z rohového kopu Kubaně. Za tři minuty se Lukešovi podařilo vybojovat míč u na levé straně hřiště a samostatnou akci dotáhl do brankového konce. Hosté pak polevili a chytře hrajícím domácím se podařilo do konce prvního poločasu vyrovnat. První branku si však Klatovy daly sami, když zahraný rohový kop hostí hlavičkou poslal do vlastní branky Lukeš. V druhém poločase domácí přidali měli více ze hry, ale vedení se ujali opět hosté. Po přihrávce od Lukeše se dostal do brejku Raišl  2:3.  Domácí opět vzápětí srovnali , ale i unaveně hrající hosté se nevzdali a po faulu na Lukeše z trestného kopu sám faulovaný ve 47.minutě upravil na 3:4. Závěr zápasu bránili hosté svoje těsné vedení proti dobře kombinačně hrajícím domácím, ale těm chyběl v koncovce větší klid. Tu měl naopak v poslední minutě střídající Chasim, který zužitkoval  kolmou přihrávku od Kurce a pojistil vedení a tři body na hřiště soupeře.

Branky za hosty : 11. Ulrych, 15. Lukeš, 33. Raišl, 47. Lukeš, 60. Chasin
Sestava TJ Klatovy : Štěpán, Bálek, Ulrych (31´Lužný), Zedek, Hrudička (53´ Chasin), Valeš, Jelínek, Kurc, Kubaň, Vališ (15´Raišl), Lukeš

Trenér Ludvík Fremut  hodnotí :

(k utkání s Benešovem) :V letní přípravě jsem absolvovali velice náročně soustředění. V přípravných zápasech se  kluci vyrovnávali s fyzickou zátěží ze soustředění . Ta však z nich  spadla a v prvním zápase jsem soupeře přehráli hlavně po fyzické stránce. Cením si, že se nám podařilo  otočit výsledek během čtyř minut ve svůj prospěch.

K utkání v Plzni:

Ve třech dnech jsem sehráli tři mistrovská utkání. I když máme dostatek hráčů pro dva týmy mladších žáků, byli jsme nuceni poslat některé hráče na všechny tři zápasy, protože je spousta hráčů ještě na dovolených či táborech. V druhém poločase se na našich hráčích projevila již značně únava, těžce jsem chytali pohyb domácích. Podařilo se nám však proměnit skoro všechny šance a získat druhé vítězství v letošním ročníku. Pochvala patří celému týmu včetně náhradníků, všichni táhnou za jeden provaz a do zápasu šli z maximálním nasazením až do poslední minuty.“

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku