Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Žáci Okuly Nýrsko v přípravě

MLADŠÍ ŽÁKY POVEDE ZKUŠENÁ DVOJICE

 

Nýrská žákovská kopané reprezentovaná těmi nejmladšími věkovými kategoriemi slavila na jaře velké úspěchy. Zisk krajských přeborníků v kategorii minižáků a účast v celostátním finále které se hrálo v Moravskoslezském kraji v Jakubčovicích. Na něm si mimo dalších výsledků připsal žákovský potěr Nýrska do kroniky Okuly významný úspěch, kdy zde remizoval se svými vrstevníky z velkoklubu Sparta Praha 2:2.  

Nyní většina z těchto hráčů přešla do mladších žáků. Toto nově založené družstvo má tak jak to je v Nýrsku u mládeže tradicí i kvalitní vedení. Tým do  okresního přeboru Domažlicka (kategorii ml.žáků OFS Klatovy nepořádá) zkušený kouč Jiří Vondra a vedoucího družstva bude vykonávat neméně zkušený  a navíc sekretář klubu Stanislav Steiner.

K prvnímu přípravnému utkání na trávníku v Nýrsku nastoupili  minulý  čtvrtek proti týmu z Čelákovic a  v sobotu zde přivítali mladší žáky TJ Klatovy B. Na úvod sezóny  se představil v dobré střelecké formě nejlepší střelec minulého ročníku minižáků sk.A Tomáš Bureš, když  v obou zápasech dal hattrick . V zápase proti Čelákovicím na sebe upozornil i talentovaný Michal Hvězda, který se opět vrací na zelený trávník.

Nýrsko – Čelákovice 7:2(1:1)

Po nerozhodném prvním poločase 1:1, se ve druhé části .již lépe prosadili domácí borci a po zásluze přestříleli hosty v poměru 7:2, když o branky se podělili pouze dva hráči. Hvězda Michal 4 a Tomáš Bureš 3.

Branky: Hvězda Michal 4, Bureš Tomáš 3.

Sestava Nýrsko: Juraši – Bureš Martin, Lepší, Kolář, Raiser – Bureš Tomáš, Hvězda, György, Kvítek – Drobílek, Macháček.Střídali: Tůma, Švehla

Nýrsko – Klatovy B  5:1(0:1)

I v druhém přípravném zápase byli úspěšní mladší žáci Nýrska. Tentokrát se dokázali prosadit proti mužstvu Klatov B, se kterým budou hrát společnou soutěž. Hosté šli sice již v 6. minutě po zaváhání Nýrské obrany do vedení. Domácí pak sice mohli v pohodě výsledek otočit, ale nevyužili ani ty nejvyloženější šance ke vstřelení branky.            

Nápor který pokračoval i po přestávce  již pro domácí slavil úspěch .Tomáš Bureš čistým hatrikem otočil vývoj zápasu a dotáhli zápas do úspěšného konce.

Branky za domácí : Bureš Tomáš 3, Hvězda Michal, György Ivo – 6. 0:1

Rozhodčí: Černý

Sestava Nýrsko: Juraši – Raiser, Kolář, Lepší, Drobílek – Bureš Tomáš, Hvězda Michal, György Ivo, Kvítek – Holobradý, Kalivoda. Střídali: Macháček, Švehla, Kurc, Lev Tomáš.

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku