Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Strážov zahajuje doma v derby se Švihovem.

V sobotu 20. a v neděli 21. srpna se poprvé roztočí podzimní kolotoč o mistrovské body také pro účastníky krajské soutěže 1.B třídy. Ve skupině čeká šestý tým tabulky minulého ročníku SK Strážov  Pošumavské derby . Tento celek v jednom ze sedmi zápasů 1.kola na domácím hřišti od 16.00 hodin přivítá FC Švihov který se ztrátou sedmi bodů na Strážov se umístnil  v ročníku 2004-05 na 9.místě. Každé z mužstev zvolilo rozdílný styl přípravy a bude zajímavé v jakém světle se představí v tomto duelu.

Na fotografii družstvo SK Kovodružstvo Strážov po posledním utkání jarní části soutěže  ve kterém dokázalo zvítězit na vítězem soutěže a součastným účastníkem 1.A třídy SK Nepomuk. Po skončení  minulého ročníku z mužstva odešla velká jeho opora brankář Michal Javorský který se vrátil zpět po ukončení hostování do Startu Luby .

Vzadu z leva : Josef Janda(vedoucí), Vladimír Čížek, Lukáš Helm, Jan Micel, Roman Smolík, Petr Presl(hrající kouč), Josef Soušek(předseda klubu).

Vpředu z leva : Jan Vacík, Václav Paleček, Zbyněk Vítovec, Štěpán Presl, Luděk Janka, Václav Janda, Josef Čermák. Ležící : Michal Javorský, Tomáš Vacek.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku