Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Klatovy v poháru vypadly.

Klatovy v poháru vypadly.

 

Karel Zedek

 

Dlouho si Klatovy v ročníku 2005-2006 Poháru ČMFS nepobyly. V neděli je v prvním kole vyřadil nováček divize z Holýšova. Pro zranění nenastoupil Vonášek a Kulhánek. V základní sestavě se objevil Ondřej Rybka, který zůstal na hostování z Prahy.

I když byli Klatovští po celý zápas lepší a fotbalovější, doplatili na neproměněné šance, které si vypracovali. Již v 5.min padla branka, ale pro faul Kotába nebyla uznána. Velkou šanci skórovat měl opět Kotáb ve 13. min ,ale branku z vyložené šance přestřelil. Hosté se dostali ke slovu v 19.min po rohu vystřelil Procházka a Kotáb odhlavičkoval míč na roh. Ve 23.min měli domácí největší šanci první půle, ale Tlustý trefil dobře postaveného Míčku. Ve 37.min se do šance dostal Zedník, ale z úhlu minul branku.

            I ve druhém poločase měly Klatovy na vrh, ale Kopp ve 49.min z dobré pozice před brankou přestřelil. V 53.min se ve vápně prosadil Kotáb ,ale trefil pouze dobře vybíhajícího brankáře. V 57.min se dostal ke střele Tlustý a  Míčka byl na místě. V 80.min se celým vápnem prokličkoval Janek, ale finální přihrávka nenašla adresáta. V 86.min přišel trest, když z přímého kopu z pravé strany si na delší tyč naběhnul nepokrytý Majlát  a jedinou brankou utkání posunul Holýšov do druhového kola poháru.

 

FK Stafin Holýšov – Klatovy  1:0  (0:0)

Branky: 86.min Majlát

Rozhodčí: Moláček, ŽK: 3:1, diváků: 400

 

Sestava Klatov:

Míčka-Javůrek,Viktora,Král,Milota-Vítovec(70. Janek),Kopp(58.Brejcha),Rybka,Rešetár-Kotáb,Zedník





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku