Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Domácí Ježovy vypálily soupeřům rybník

Domácí Ježovy vypálily soupeřům rybník

Jan Sysel

Miroslav Sedlmaier

 Za příjemného letního  počasí se v sobotu  uspořádal nejlepší fotbalový klub na Klatovsku SK Ježovy na svém hřišti druhý ročník  turnaje v kopané. Za účasti dvou  družstev z Domažlicka( ZD Meclov a TJ Slovan Kvíčovice) Sokola Měčín B a domácího týmu byla rozehrána série zápasů hraných systémem každý s každým s hrací dobou 2x20 minut. Zklamáním pro pořadatele byla  z důvodu nedostatku hráčů neúčast dorostu FC Švihov , když omluva z tohoto klubu byla až na poslední chvíli.

Turnaj byl napínavý až do posledního utkání  mezi SK Ježovy a TJ Slovanem Kvíčovice které rozhodlo o vítězi turnaje a o pořadí na dalších místech. Ježovy vedly  již 3:1 a za tohoto stavu by se Kvíčovice umístnili na čtvrtém místě. V závěrečném finiši nejlepší střelec turnaje Marek Schejbal, který před tím neproměnil pokutový kop  snížil na 3:2 a tímto konečným výsledek skončily  Kvíčovice na druhém místě.

Domácí družstvo předvádělo během všech utkání turnaje slušnou hru a stalo se vítězem turnaje.

  Výsledky :   KvíčoviceMeclov           3:1

                    Ježovy      -  Měčín B          2:1

                    Ježovy       - Meclov            1:0

                    Měčín B    - Kvíčovice        2:0

                    Meclov      - Měčín B          2:0

                    Ježovy       - Kvíčovice        3:2

Vítězem turnaje se stal s plným počtem 9 bodů  domácí  SK Ježovy, na druhém místě skončilo mužstvo  Kvíčovic, třetí Meclov a na posledním čtvrtém místě  Měčín B, když družstva na 2.-4.místě získala shodný počet třech bodů. O druhém místě Kvíčovic rozhodl větší počet vstřelených branek a o třetím v pořadí týmu Meclova rozhodl vzájemný zápas s Měčínem B.

Nejlepším střelcem turnaje se třemi góly se stal  kvíčovický  Marek Schejbal má hráčské zkušenosti  ze Staňkova kde hrál krajský přebor. Po dvou gólech  vstřelili shodně  Jan Havelda , dorostenec  Jaroslav Suchý(hostuje ve Švihově) z SK Ježovy a další domácí kmenový hráč domácích R. Pytelka, který byl mužstvu Měčína na turnaj zapůjčen.

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku