Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Žáci ze Sušice nejlepším zahraničním týmem

Žáci ze  Sušice  nejlepším zahraničním týmem

 

Žáci TJ  Sušice mají  náročný týden strávený účastí  na mezinárodním turnaji ,který probíhal od 25. do 31.července v dánském městě Artus mají za sebou. Během předcházejících dnů museli odehrát šest těžkých zápasů hraných 2x25 minut ve skupině a ve čtvrtfinále  . V sobotu je čekal závěrečný zápas turnaje ve kterém si to rozdali se svédským týmem IK Tord o konečné umístění na 5.-6.místě .

Utkání nakonec dopadlo pro Sušici na výbornou a ziskem 5.místa se stala nejúspěšnějším zahraničním týmem na turnaji, když o konečné pořadí si to rozdaly čtyři dánské celky.

Celkovým vítězem se stal soupeř Sušice ze skupiny IVB Sonderborg se kterým žáci z města na Otavě ve skupině prohráli s náhradníky ve své  sestavě 1:5 .

 

TJ Sušice  -  IK Tord   1 : 0 (1 : 0)

 

Utkání se hrálo za stálého deště. Obě družstva i ve složitých klimatických podmínkách podala velice kvalitní a bojovné výkony. Sušice přenechala v úvodu zápasu aktivitu švédům. PO deseti minutách hru vyrovnali a převzali iniciativu na své kopačky. Po trestném kopu a dorážce Kodýdka se ujala vedení. Po  přestávce se hra vyrovnala . Soupeř se snažil o vyrovnání, ale branku Sušice ohrožovali střelami z dálky a s těmi si dokázal sušický brankář Ludvar poradit. V samotném závěru padla ještě jedna branka do švédské sítě, ale ta nebyla pro velice sporný ofsajd uznána.

„Turnaj kluci dohrávali s drobnými zraněními a byli značně  unaveni. Měli v nohách  sedm náročných zápasů a to bylo již v posledním jejich vystoupení na pohybu znát. Obě mužstva moc chtěla získat nejlepší umístění ze zahraničních týmů a my jsme rádi, že se to podařilo našim klukům“ řekl k poslednímu utkání Jaroslav Staněk, který dodal : „Pro nás všechny to byl velký zážitek. Po turné v Rakousku jsme byli přímými účastníky sportovní akce která měla vysokou úroveň. Všichni jsme se přesvědčili jakou vysokou značku kvality má dánský mládežnický fotbal o čemž svědčí  jejich umístění na prvních čtyřech místech.“  

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku