Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Memoriálu Jana Haase a Karla Křížka se radovaly z prvenství domácí Luby

 

V Memoriálu  Jana Haase a Karla Křížka  se radovaly z prvenství domácí Luby

 

Jiří Vondra

Miroslav Sedlmaier

 

Hráči Nýrské Okuly se konečně dočkali vítězství v přípravném období. S minimálním  počtem jedenácti hráčů které se podařilo dát dohromady  se zúčastnili Memoriálu Jana Haase a Karla Křížka v Lubech.

V zápasech které se hrály 2x25 minut postupně nastoupili proti dalším třem účastníkům. V roli favorita stoupili do turnaje  v prvním zápase proti Švihovu a svůj úkol vítězstvím zásluhou dvou branek Zahrádky splnili.

 Vzápětí po  krátké přestávce byl soupeřem Nýrska celek který Chlumčan,který šel  v tomto zápase do vedení. Z penalty však srovnal Hebnar a poté se opět dvakrát trefil Zahrádka a Nýrsko si tak připsalo druhé vítězství v turnaji. Jelikož ani domácí Luby ve svých následujících dvou  zápasech nezaváhaly, když zvítězily nad Švihovem  2:0 a Keramikou Chlumčany  dokonce 4:1 bylo poslední utkání mezi Okulou Nýrsko a Startem Luby duelem o  celkové prvenství v turnaji. Domácím stačilo  vzhledem lepšímu skóre uhrát  remízu a tím získat celkové prvenství. Již v posílené sestavě, když se k mužstvu připojili hráči Presl a Valenta vracející se z dovolené nastoupila Okula ke svému poslednímu zápasu. Po nerozhodném poločasu dostal ve 33.minutě do vedení domácí Luby Šůs. Ve 41.minutě svou pátou brankou na turnaji srovnal Zahrádka. Luby však nerozhodný výsledek již uhlídaly a staly se o branku lepším skórem vítězem turnaje.

Za Nýrsko nastoupili: Daněk – Ouda, Kalivoda, Šteiner, Hájek Jakub -  Hájek Matěj, Hebnar, Bošek -  Tykal, Zahrádka, Valíček.

Střídali: Presl, Valenta.

 

Poznámka autora stránek : Žádné bližší informace jsem  z  turnaje od pořadatele turnaje kterému jsem dělal propagaci této akce nedostal. Inu smutná záležitost, jak pro koho...

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku