Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Zvládli postup i první zápas ve čtvrtfinále na jedničku

 

Zvládli postup  i první zápas ve  čtvrtfinále na jedničku

 

Ve včerejším vydání jsme informovali o startu žáků TJ Sušice na  turnaji  který probíhá od 25. do 31.července ve městě Artus byli sušičtí žáci  pozváni panem Nilsem Brochnerem – majitelem hotelu " Zámek Kněžice".  Na turnaji  startuje 76 mužstev z deseti zemí světa, jmenovitě z  Albanie, Dánsko, Anglie, Filipíny, Faerské Ostrovy, Ghana, Litva, Norsko,Švédsko, Maďarsko, Německo a  z Česká republika má zastoupení žáky TJ Sušice!
         Sušice startuje v kategorii žáků ročník narození 1991 a mladší. V této věkové kategorii je přihlášeno 16 družstev které jsou rozděleny do čtyř skupin ve kterých se hraje systémem každý s každým s hrací dobou 2x15 minut.Sušice byla zařazena do skupiny č. 3 kde se hrálo každé utkání 2x25 minut  měla za soupeře  B 71( Faerske ostrovy ), AIA - Tranbjerg    ( Dansko ) a  SUB Sřnderborg ( Dansko )
Po úvodním zápase kdy Sušice vyhrála nad týmem  Farských ostrovů  7:0(3:0) utkání  s SUB Sřnderborg    1 :  5 ( 0 : 2 ) ve kterém dostali příležitost hráči z lavičky je čekal rozhodující zápas o postup do čtvrtfinále.  Tento souboj dopadl pro hráče z Pošumaví  

výborně  a čtyřmi góly Páleníka, dvou Vrhela, Franeka, Kotrby, Fusche a jedné úspěšné střele Lašeka a Szedmáka  rozstříleli   AIA Tranbjerg IF 2    14 :0 ( 6 : 0 ) !
Jaroslav   Staněk  : V tomto zapase který rozhodl o postupu do čtvrtfinále jsme nastoupili v nejsilnější sestavě a jednoznačně jsme soupeře přehráli. Skóre v náš prospěch narůstalo i po přestávce kdy do hry zasáhlo dalších pět našich hráčů.“

Na postupu TJ Sušice do čtvrtfinále se podíleli tito hráči :  Ludvar Jan, Gill Karel, Kodýdek Michal, Špírek Marek, Kojzar David, Mataše Martin, Chudý Tomas, Lašek Milan, Jech Václav, Kotrba Petr, Szedmák Jakub, Králík Jaromír, Páleník Petr, Franěk Pavel, Vrhel Miroslav, Uldrich Jan, Málek Filip, Fuchs Tomáš.
Trenéři  a vedení týmu  - Staněk Jan, Mataše Martin, Lasek Milan, Staněk Jaroslav,
Nils Brochner a řidiči firmy Kus Bus Hradesice.

TJ Susice  -  KI  Klaksvik ( Norsko )  1 : 0 ( 0 : 0 )    

 

Ve čtvrtek v osm hodin ráno čekal v Dánsku sušické žákovské reprezentanty první čtvrtfinálový duel . Soupeř z Norska  byl velice zdatný. O výsledku rozhodl  únik Páleníka, který přihrál na Vrhela a ten svojí šanci dokázal proměnit.

„ Průběh utkání byl pohledný. Naši chlapci měli v první poločase převahu, ale gól se jim nepodařilo vstřelit. Po přestávce soupeř hru vyrovnal a  nakonec rozhodla ža branka kterou jsme vstřelili tři minuty před koncem“, zhodnotil zápas Jaroslav Staněk který dodal :“ Kvalitní výkon obou týmů dokázalo ocenit potleskem 150 přítomných diváků .

Další utkání měli na programu  sušičtí fotbalisté  ve čtvrtek odpoledne s jedním z domácích účastníků z Dánska s Skovbakken IK 2  a my přineseme výsledek i další informace z Dánska v sobotním vydání.

Fotbalová výprava v města na Otavě připojuje v Dánska pozdravy všem čtenářům Klatovského deníku a zdraví své rodiny a  známé a pozdrav míří také všem občanům  rodného města Sušice.






Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku