Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotbal 23. a 24.července

Kajínek je v německu

SpVgg Lam – SKP Okula Nýrsko    2:1(0:1)

 

Jiří Vondra

Miroslav Sedlmaier

 

V rámci přestupového jednání o hráče Kajínka se domluvil přátelský zápas Nýrska v sousedním Lamu. Soupeř hraje tamní  Oberbezirksligu což je obdobou našeho krajského přeboru ve kterém  dlouhou dobu působil i součastný hráč Okuly Jiří Kadlec.

Oproti jarní sezóně došlo k několika změnám v kádru Nýrska. Kajínek zamířil do Lamu a s mužstvem se rozloučil ukončením své  fotbalové kariéry Ivan Pavlík a do Lub zpět po skončení hostování se vrátil Míra Šůs. Nýrsko naopak skouší Pavla Oudu z Bezděkova a další posily jsou v jednání.

První poločas  v Lamu byl vyrovnaný  a šance se střídaly na obou stranách. Snahu hostí zkomplikovalo zbytečné vyloučení Jakuba Hájka za fauly za které inkasoval dvě žluté karty. I přesto šli hosté do vedení brankou Hebnara.

Druhá půle se již hrála za režie domácích an kterých bylo znát, že mají již přípravu za sebou, neboť v sobotu  již nastupují ke svému prvnímu mistrovskému utkání.Během dvou minut mezi  60. a 62. dokázali dvěma brankami skóre otočit. Vyrovnávající branka byla  ale za výrazného přispění hostů a byla z kategorie polovlastních. Domácím i v dalším průběhu patřila aktivita  a zejména  Kajínek připravil svým novým spoluhráčům několik tutovek, ale koncovka domácích byla žalostná. To se jim nakonec mohlo vymstít, kdy z závěru se dvakrát dostal do brankových šancí Zahrádka,ale jeho sólové  nájezdy na brankáře nedokázal efektivně zakončit. Nýrsko chybělo z důvodu dovolených několik hráčů , podali slušný výkon v duelu který splnilo  přípravný charakter.

 Branka Nýrska: 31.Hebnar

Sestava Nýrska: Daněk – Hájek, Steiner, Ouda(57.Valíček) – Hebnar, Bošek – Presl, Kadlec, Hájek M., Valenta – Zahrádka.

 

 

 

 

Sokol Nalžovské Hory – Mochtín B  3 : 2 (1 : 2)

 

Přípravném  utkání hrané na hřišti v Mochtíně museli fotbalisté z Nalžovských Hor dotahovat dvoubrankový náskok soupeře. Po třiceti minutách hry se jim podařilo převzít  taktovku hry a po zásluze i otočit výsledek. Domácí měli jedinečnou příležitost  vyrovnat v 90.minutě z pokutového kopu, ale tuto šanci  Jiřím Švátorou nedokázali využít.

Utkání s přehledem řídil rozhodčí Šafránek.

Branky : 8.Švátora J., 17.Plánička Z. – 43.Štěpánek J., 65.Podlešák A., 86.Jedlička D.

 

 

 

Sokol Plánice – Dukla Janovice 2 : 7 (1 : 1)

Rozhodčí : Habada

 

 

 

Kašperské Hory – Sušice B  0 : 7 (0 : 0)

Domácí stačili s favoritem držet krok jen v prvním poločase. Hosté po přestávce protrhli střeleckou smůlu z první části utkání a zásluhou střelecky disponovaného Václava Staňka  vyhráli na půdě nováčka III.třídy.

Branky : 60.,76.,88. a 90. Staněk V.,  55.Vávra, 70.Sachr, 80.Ruda.

 

 

 

TJ Start Tlumačov – SK Strážov  B  3 : 1 (1 : 0)

Nováček okresního přeboru zajížděl na Domažlicko bez několika opor a s dorostenci v sestavě. Domácí tým byl zejména v první půli lepší. Strážovské rezervě se podařilo postupně hru vyrovnat a v závěru jejich snaha o zkorigování výsledku narazila na špatnou koncovku a vynesla jen  čestný úspěch v podobě branky kterou dal Josef Čermák.  

 

 

 

Vrhavečské týmy nedostaly ani branku

 

Sokol Vrhaveč má v mistrovských soutěžích zapojeny dva týmy dospělých. A týmu unikl  zisk bronzové medaile v okresním přeboru  jen o vlásek, ale neunikl  záložnímu celku který ve IV.třídě sk.A obsadil třetí příčku. Po Memoriálu Josefa Bejvla byl další příležitostí k přípravě na novou podzimní sezónu dvojzápas  hraný na domácím hřišti sobotu.  Obě utkání se hrála za výrazné převahy domácích hráčů. Jejich vítězství mohlo být ještě výraznější, ale další střelecké příležitosti které volaly po skórování již změnu na skóre nepřinesly.

 

Vrhaveč B – Spůle    4 : 0 (2 : 0)

Souboj dvou účastníků IV.třídy. Hosté kteří v minulém ročníku skončili na 13.místě se proti třetímu celku tabulky střelecky neprosadili.

Branky : 16. Hošek Z.,  37. Ryba K., 48. Paleček M., 81.min. Dryje J.

Vrhaveč  A  -  Hory Matky Boží    7 : 0 (3 : 0)

Rozdíl mezi pátým týmem III.třídy a domácími fotbalisty  byl na hřišti znát a nejlépe ho vyjádřil  autor čtyř branek Václav Hrach.   

Branky :  7., 42., 56. a 90. Hrach V.,  26.. Pacner J., 68. Minařík M., 83. Kolář J. 

Rozhodčí : Lažánek Lukáš


 


 

Velhartice - Spůle - 5:0

Branky: Poledník Pavel a  Kučera Petr  2,  Ruda Pavel

Rozhodčí:  Veverka

 

Velhartice - Běšiny  0:1

Branka : Petrželka

Rozhodčí :  laik







Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku