Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Předseda klubu Dušan Popelka : Jak do nové sezony 2005-2006 v TJ Klatovy oddíl kopané.

Jak do nové sezony 2005-2006 v TJ Klatovy oddíl kopané.

 

 

S ohledem na blížící se novou sezonu 2005-2006 chce oddíl kopané TJ Klatovy rád informovat fotbalovou veřejnost o změnách v realizačních a hráčských týmech jednotlivých mužstev v oddíle kopané TJ Klatovy.

Jak již bylo avizováno, A mužstvo opustila trenérská dvojice Josef Zvonič a Pavel Běloušek. Prvního jmenovaného budeme potkávat v divizi na Motorletu Praha a druhého v Krajském přeboru v Chanovicích.  Nahradili je Ivan Kováč – hlavní trener A mužstva přicházející od mužstva Slavia Vejprnice a jako hrající asistent bude Roman Vonášek. Svou činnost v oddíle ukončil také sportovní manager Zdeněk Mužík. Vedoucím mužstva zůstává Karel Zedek, masérem Jiří Förstr a trenérem brankářů Josef Dlesk.

Z hráčů ukončil hostování: Petr Voborník, Ondřej Rybka, David Filinger. Po vzájemné dohodě s oddílem FC Viktorie Plzeň, byla o 1 rok zkrácena smlouva s hráčem Z.Bečkou, který byl uvolněn na post manažera mládeže a trenéra staršího dorostu ve Viktorii Plzeň. I nadále zůstává Z.Bečka hráčem TJ Klatovy. Pro nadcházející sezonu kádr doplní z Německa se vracející Martin Kulhánek, ze staršího dorostu přichází Zbyněk Toman, na roční hostování přichází z Aše bývalý hráč Viktorie Plzeň Aleš Rešetár, v jednání se Sokolem Mochtín je z hostování v ligovém dorostu v Mladé Boleslavi vracejícího se Pavla Cihláře, na roční  hostování ze Zruče přichází Ondřeje Král, bývalý hráč Viktorie Plzeň, v jednání je přestup hráče Slavie Vejprnice Jaroslava Malého. Naopak opačnou cestou na hostování odchází hráči: Zdeněk Skála, Vlado Chovan a Goran Miškovič

            U B mužstva, které postoupilo po barážové bitvě do Krajského přeboru,  byl představen nový asistent trenéra Ivo Lužného, Kamil Turoň. Vedoucího mužstva bude vykonávat Jindřich Sojka. Své působení v kádru ukončil Martin Toman .Do mužstva přichází ze staršího dorostu : Jan Spolek, Lukáš Jakubec, Tomáš Hromada

            Co se týká mládežnických mužstev, tak i zde dochází k určitým změnám na postech trenérů a realizačních týmů.

 

Mužstvo staršího dorostu povedou i nadále Jiří Toman a Václav Zahradník. K mladšímu dorostu přišel klatovské veřejnosti dobře známý  Stanislav Trnka, který ukončil své působení u mužstva mužů TJ Sušice. Na druhou stranu odešel Václav Míka který bude působit u dorostu v  Dukle Janovice nad Úhlavou. Vedoucím dorosteneckých mužstev bude Jan Sirotek.

 

Novým šéftrenérem mládeže se stal Jan Gašpár, který v minulosti vykonával funkci asistenta trenéra u mužstva A mužů a který ve funkci nahrazuje dlouholetého velmi úspěšného trenéra mládeže Miroslava Lva a jeho asistenta Aloise Ptáka. Žáci A budou hrát žákovskou divizi a žáci B domažlický přebor. Na postu trenéra a asistenta u starších žáků bude působit Jan Gašpár a Václav Marek a na postu trenéra a asistenta budou u mladších žáků působit Ludvík Fremuth, Petr Ulrych, Jiří Flodr a Zdeněk Mazanec. Vedoucím žákovských mužstev bude Ladislav Lávička.           

                        Ke změně dochází i u nejmladší kategorie. U minižáků ukončili činnost Jiří Pour a Karel Suchý. Nahradili je trenéři od mladších minižáků Karel Zedek a Zdeněk Cibulka, kde pro další sezonu budou působit Josef Baštář, Luděk Končál a Petr Bláha.

 

Věřím, že se v nadcházející sezoně bude všem mužstvům dařit minimálně tak dobře, jak tomu bylo v uplynulé sezóně. Všem přeji do další práce hodně fotbalových úspěchů a těším se, že nás opět přijde povzbudit co nejvíce věrných fanoušků.

 

                                           Dušan Popelka, předseda oddílu kopané  TJ Klatovy

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku