Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotbal 16.-17.7.: Klatovy – Písek 3 : 1 (2:1)

Klatovy – Písek  3 : 1 (2:1)

Pro oba týmy které mají za sebou mají v nohou  tréninkové jednotky přípravy na podzimní sezónu to byl první přípravný zápas který se hrál na hřišti v Neznašovech. Pro domácí to byl duel  obzvlášť významný  tím, že do něho  šli pod taktovkou nového kouče  Kováče který z týmu přišel Vejprnic kde naposledy působil na lavičce divizní Slávie.

Po úvodním oťukávání obou soupeřů patřila domácím první půlhodinka  ve které si vypracovali několik brankových příležitostí. Po šancích Zedníka a Kulhánka které nebyly využity otevřel skóre utkání po centru Vonáška Zedník. Po individuální akci se zapsala do listiny střelců nová hráčská akvizice jednadvacetiletý Rešetár který přišel z Viktorie Plzeň. Hosté kontrovali ještě do přestávky snížením Plunalem na 2:1.

V druhém poločase se obraz hry nezměnil. Když dvě tutovky neproměnil Kotáb, Dolejšova hlavička skončila na břevně  se diváci dočkali branky až v závěru, kdy oslavil svůj návrat do klatovského dresu Kulnánek a zvýšil na 3:1..

Branky : Kulhánek, Zedník, Rešetár – Plunal

Rozhodčí : Kubec

 

Žichovice – Svéradice  2 : 2 (2 : 1)

Oba týmy nastoupili do tohoto duelu v kombinovaných sestavách. Domácím patřil první poločas. Po přestávce přišlo několik střídání a lepší chvíle měli hosté kterým se podařilo po zásluze vyrovnat

Branky : 21.Švehla Fr., 41.Šimanovský R. – 2.Ouda, 60.Soukup Z.

Rozhodčí : Bala, diváků 80.

Sestava Svéradic: M.Soukup - Šrámek, L.Švec, Marek, Kába - Ouda, Vrána, Prokopec, O.Kulhánek - S.Makovec, L.Soukup    střídali: Š.Kulhánek, Bartuška





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku