Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Nalžovské Hory byly hosty Čechie Smíchov

Nalžovské Hory byly hosty Čechie Smíchov

 

  Fotbalisté staré gardy Sokola Nalžovské hory patří mezi stálé účastníky fotbalového turnaje určeného pro bývalé hráče který pořádá Čechie Smíchov. Na hřišti ve Štěrboholech   uspořádala Čechie Memoriál Josefa Smažika a Štěpána Strašíka kterého se zúčastnily čtyři celky  AFK  Slívenec, Viktorie Šterboholy, SK Čechie Smíchov a So N. Hory.

Výsledky :

Čechie – Šterboholy 2:1, Slívec – N. Hory 2:0, Čechie – Slívenec 2:0, Šterboholy- N.Hory 6:0, Čechie – N. Hory 5:2, Slívenec – Šterboholy 3:2.

Branky za Sokol N. Hory : Chlebovec Ladislav, Bouzek Stanislav.

Pořadí : 1. SK Čechie Smíchov, 2. AFK  Slívenec, 3. Viktorie Šterboholy, 4. So N. Hory.   

„Termín  byl pro nás  dost nešťastný, neboť někteří hráči ještě museli odehrát poslední soutěžní kolo . Na  turnaji se nám v předcházejících ročnících poměrně dařilo. Po předcházejících ročnících kdy jsme obsadili druhé a třetí místo na nás zůstalo letos pouze čtvrté místo. Už nám chybí do sbírky jen vítězství. Doufáme, že se nám to podaří již  příští rok. Jeden z pořadatelů náš kamarád Jan Votava nás totiž ujistil, že příští ročník posunou na pozdější termín.“ uvedl Vojta Marek jeden z účastníků turnaje, který v době jeho aktivní činnosti patřil mezi opory výborné hráče a opory týmu Sokola Nalžovské Hory.  





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku