Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Švihov bude koučovat Karol Žák

Švihov bude koučovat  Karol Žák

 

Fotbalový klub FC Švihov při hodnocení nedávno skončeného soutěžního ročníku  přožíval určité rozpaky. Tři celky hrají krajskou soutěž a v tomto může panovat naprostá spokojenost. Nejvíce radosti   dělal dorost který se v krajské soutěži vyhoupl mezi pětici nejlepších. Ve stejné soutěži se zabydlel i kolektiv žáků . Béčko mužů sice postoupilo do III.třídy, ale  umístění mužů  A v 1.B třídě na 9.místě daleko  pokulhává  za představami příznivců a  hlavně vedení klubu.

Do nové fotbalové  sezóny která odstartuje v druhé polovině srpna vstupuje Švihov s cílem navázat na úspěšnou práci s mládeží také odpovídajícím umístěním mužů.

Muži zahájili přípravu již v těchto dnech . Tuto sobotu 9.7. sehrají již první přípravný zápas  s TJ Staňkov. O týden později 16.7 od 17.00 hodin hrají v Kolovek,, 23.7. od 17.00 hostí Černice a 30.7. se od 12.00 hodin zúčastní fotbalového turnaje v Lubech. U trenérského kormidla došlo  ke změně. Usedne u něho zkušený Karol Žák který se bude muset vyrovnat s tím, že z týmu odešly dvě opory zkušení Kindl a Lecjaks zu důvodu  ukončení hostování. Naopak se zpět po ukončení hostování vrací Kowalski a po zranění i kanonýr Biedermann. V týmu se připojí i odchovanec Pflug který přichází z dorostu.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku