Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
NÝRSKO V CELOSTÁTNÍM FINÁLE REMIZOVALO S VELKOKLUBEM SPARTY

NÝRSKO V CELOSTÁTNÍM FINÁLE REMIZOVALO S VELKOKLUBEM SPARTY

 

Jiří Vondra

Miroslav Sedlmaier

 

Okula Nýrsko po  vítězství v krajském finále minižáků se  kvalifikovala do celostátního  finále Které se hrálo v Moravskoslezském kraji v  Jakubčovicích . Jednotlivé kraje reprezentovaly :  Pražský kraj AC Sparta Praha, Středočeský kraj FK Marila Příbram, z Jihočeského kraje přijela Lokomotiva České Budějovice, Ústecký kk  hájily FK Chmel Blšany, Liberecký FK Pěnčín-Turnov, Královehradecký FC Olympia Hradec Králové, Pardubický Tesla Pardubice, Vysočina FC Havlíčkův Brod, Jihomoravský FK Šardice, Olomoucký kraj FK Viktoria Přerov další skvost přijel z Moravskoslezského kraje FC Baník Ostrava, Zlínský  FC Tescoma Zlín a místo Karlovarského kraje který se nezúčastnil byl nasazen druhý zástupce Moravskoslezského Kraje domácí tým Jakobčovice Fotbal s.r.o..

Mezi touto byl zařazen náš  reprezentant do skupiny která se hrála ve Vítkově společně s týmy  AC Sparta Praha, FK Marila Příbram, FC Olympia Hradec Králové, FK Viktoria Přerov, FC Tescoma Zlín a celkem z Jakubčovic. Nýrští ze šesti zápasů dokázali jednou zvítězit nad domácím Jakubčovice Fotbal.sr.o. 2:0 branky vstřelil obě Tomáš Bureš. Okula sice uhrála pro ní  historickou remízu s velkoklubem FC Sparta Praha 0:0, ale  v dalších zápasech podlehla FK Marile Příbram 1:5 (branku dal Tůma), FC Olympii Hradec Králové 0:3, FC Viktorii Přerov 0:2 a Tescomu Zlín 0:1. Se 4 body a skórem 3:11 obsadilo Nýrsko  ve své skupině předposlední 6. místo a to znamenalo zařazení mezi  čtveřici mužstev společně s FK Pěnčín-Turnov, FK Viktorie Přerov a FK Šardice která spolu bojovala o 9.-12.místo. Zápas s FK Šardice prohrálo Nýrsko 0:2 a nastoupilo tak k poslednímu utkání o 11. - 12. místo. Bohužel ani v tomto zápase nabylo úspěšné a podruhé podlehlo Přerovu 1:2 branku vstřelil Tomáš Bureš a obsadilo tak konečné 12. místo.

Mistrem české republiky starších přípravek se stalo mužstvo FK Chmel Blšany které porazilo v napínavém finále Spartu Praha až na penalty 1:0, když v normální hrací době skončilo utkání 0:0. Ani v utkání o bronzovou říčku se diváci branky nedočkali a tak se opět kopaly penalty. Pardubice v nich zvítězily nad Zlínem 3:2 a obsadily 3.místo. O 5.a 6. místo porazil Baník Ostrava Hradec Králové 2:0. Marila Příbram vítězstvím 3:0 nad Havlíčkovým Brodem obsadila 7.místo. O 9.a 10. místo Šardice – Pěnčín-Turnov 1:0.  O 13.a 14. místo České Budějovice – Jakubčovice 2:0.

SKP Okulu Nýrsko reprezentovali: Penz Ondřej, Raiser Jakub, Bureš Martin, kapitán mužstva György Ivo, Tůma Václav, nejlepší střelec mužstva s 3.zásahy Bureš Tomáš, Kalivoda Karel, Kvítek Patrik, Macháček Vlastimil, Lev Tomáš, Kurc Tomáš, Míka Pavel, Drobílek Tomáš, Valdman Lukáš, Lepší Radek, Juraši Josef. Trenér Kadlec Jiří, vedoucí mužstva Steiner Stanislav a Kalivoda Karel.

Konečné pořadí:

  1. FK Chmel Blšany
  2. AC Sparta Praha
  3. Tesla Pardubice
  4. FC Tescoma Zlín
  5. FC Baník Ostrava
  6. FC Olympia Hradec králové
  7. FK Marila Příbram
  8. FC Havlíčkův Brod
  9. FK Šardice
  10. FK Pěnčín-Turnov
  11. FK Viktoria Přerov
  12. SKP OKULA Nýrsko
  13. Lokomotiva České Budějovice
  14. Jakubčovice fotbal s.r.o.




Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku