Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Baráž o 1.A třídu skončila úspěchem favorita

Baráž o 1.A třídu skončila úspěchem favorita

 

 

Ve dvou zápase o účast v 1. A třídě svedla vzájemný souboj dvě družstva z Pošumaví.

Možnost bojovat o tuto soutěž se nabídla druhému týmu tabulky 1.B třídy skupiny  B Sokolu Hradešice. V cestě dosáhnout historického úspěchu fotbalu v Hradešicích byl jeden z historicky nestarších a nejúspěšnějších klubů v Pošumaví, součastný účastník 1.A třídy Start Luby . Ten do baráže vstupoval v roli favorita  kterou již naplnil v úvodním zápase hraném minulou středu v Hradešicích, kde vyhrál 3:2. Jen stejné vítězství a vyšší mohlo v odvetě znamenat zvrat v této dvojici  účastníků baráže a přinést úspěch Hradešicím.

To se nestalo a také v odvetě dokázaly Luby vyhrát a nyní již mohou sledovat čtvrteční losování 1.A třídy s tím, že bude i pro příští ročník Start Luby figurovat mezi šestnácti účastníky 1.A třídy. ´ˇRady účastníků z Pošumaví se tak po postupu TJ Klatovy B do KP zúžily a Luby budou jediným reprezentantem této části Šumavy v 1.A třídě.

 

 

Luby - Hradešice 1:0 (0:0)

Branka: Holiš

Diváků : 300, ŽK: 4:2 ČK: 0:1

 

František Melka trenér Sokola Hradešice :  „Baráž se rozhodla v prvním zápase, kdy jsme nedokázali využít domácí prostředí a nehráli jsme moc dobře. Sobotní zápas  to byl  podle mého názoru kvalitní a myslím si, že jsme ostudu rozhodně neudělali. Velkou smůlu jsme měli v 7.minutě, kdy musel ze hřiště kvůli zranění F. Šašek a to nás dost citelně oslabilo. Jinak jsem ale s těmito zápasy spokojen, protože nám poskytly možnost porovnání rozdílu soutěží a ukázaly nám, kde  máme ještě co zlepšovat. Celkově jsme letos prožívali v Hradešicích úspěšnou sezónu a já bych chtěl tímto poděkovat každému, kdo nám během celého roku fandil a podporoval nás v našem snažení.“

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku