Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
I.barážové utkání : Hradešice-Luby Do odvety jsou Luby s náskokem

 

Do odvety jsou Luby s náskokem

 

Obávané baráže které dělají  tečku  za závěrem krajských soutěží  odstartovaly ve středu. Ve hře mělo Pošumaví dva zástupce  kteří se střetli na hřišti v Hradešicích  v prvním utkání. Hosté usilují o záchranu v 1.A třídě, Hradešice zase v případě postupu o dosažení historického úspěchu kopané tohoto klubu.  Výsledek prvního klání dává více nadějím do odvety Startu Luby který bude mít v sobotu v 18.00 hodin na svém hřišti v Lubech možnost  potvrdit výsledkem přihlášku do nového ročníku 1.A třídy. Hradešický kolektiv na jaře na hřištích soupeřů  minimálně inkasoval  a ještě může Startu zle zatopit.

 

Hradešice – Luby  2 : 3 (0 : 1)

 

František Melka

Miroslav Sedlmaier

 

Domácí nevstoupili do zápasu vůbec špatně, zatlačili svého soupeře a prvních 15 minut zápasu byli lepší. Jenže zkušený soupeř je do žádné šance nepustil, postupně přebíral aktivitu a po zbytek poločasu byl lepším týmem. Několikrát také ohrozili branku domácích, kdy tu největší šanci propásli ve 30.minutě. Střelu z úhlu dokázal brankář domácích jen vyrazit před sebe a odražený míč poslal hostující útočník jen do břevna branky domácích. Hosté se dočkali ve 43.minutě, kdy domácí obrana zbytečně váhala s odkopem a tuto chybu dokázal potrestat důrazný Voráček a poslal hosty do vedení.

Druhý poločas začali hosté aktivně, zatlačili domácí do defenzivy a své převahy dokázali využít ke vstřelení dvou branek. Nejdříve ve 49.min zahrávali rohový kop a opět nedůsledná obrana domácích dovolila skórovat hostujícímu Pikhartovi. V 56.min po hezké akci prošel domácí obranou Poupa a ve finále přehodil domácího brankáře. V té době byli domácí „na ručník,“ ovšem před koncem zápasu se ještě dokázali vzchopit a snížit stav utkání na 1:3, kdy se z trestného kopu trefil J. Kopal. Domácí pak ještě vycítili šanci, dostali se do tlaku a v 88.min dokázal P. Řezáč snížit na rozdíl jediné branky. To už ale bylo v tomto utkání vše, a tak odcházeli do kabin po závěrečném hvizdu rozhodčího spokojenější hosté z Lub.

Branky : 43.min Voráček, 49.min Pikhart, 56.min Poupa´- 76.min Kopal, 88.min Řezáč

Rozhodčí :  Jiří Kříž, Kavka Václav,  Schneider Josef,  Čermák Vladimír

Sestava domácích – V. Ryba, P. Lávička/25.min P. Řezáč/, M. Hlaváč, L. Vaněček, T. Vlk,Z. Chmelík, F. Šašek, M. Heimlich, L. Junek/65.min J. Kopal/, V. Hlaváč, V. Kotiš / 46.min K. Pivnička/

Trenér domácích František Melka :  „ Dnešní zápas rozhodly naše individuální chyby, kdy jsem nebyl spokojen s obrannou činností  a nepodržel nás ani brankář. Vliv výkon obrany mělo také zranění našeho stopera P.Řezáče , který musel velmi brzy střídat. V prvním poločase ale nepracoval ani útok tak jak by měl. Proto jsem rád, že střídající hráči přinesli do hry oživení a nakonec vstřelili také velmi důležité branky. Do druhého zápasu půjdeme s tím, že už nemáme co ztratit. Věřím klukům, že se dají dohromady a že v Lubech předvedou lepší výkon, než v domácím prostředí.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku