Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Internetový server fotbal cz. zklamal, moje fotbalové stránky ne !

Internetový server fotbal cz. zklamal, moje fotbalové stránky  ne !

 

Již čtyři roky mají možnost fotbaloví příznivci sledovat fotbalové dění v Pošumaví i v našem krajském regionu sledovat prostřednictvím fotbalových stránek které jsem za výrazné technické i odborné pomoci pana Mgr. Pavla Hladkého ze serveru Sumavanet.cz zavedl.

Za čtyři roky  které uplynuly právě včera 1.5.2005  mají tyto stránky široký okruh věrných čtenářů . To dokazuje součastný počítač vstupů na stránky který je umístěn  úvodní stránce  stránek Klatovsko, Horažďovicko a Sušicko který ukazuje více než 214 tisíc vstupů !!!!!

Jak v celé plejádě nabídek jsou tyto stránky konkurenční a nezbytné ukazuje nedělní výpadek fotbalového serveru fotbal.cz. Ten zkolaboval a do pondělního rána chybí veškeré nedělní výsledky a aktuální tabulky. Na stránkách OFS Klatovy se plně z pozice sekretáře OFS Klatovy podílím. Celou neděli jsem zde poctivě aktualizoval každý výsledek který jsem od klubů obdržel a výsledkem je – stránky mlčí ! Proto pocit zklamání vynahradily  moje stránky kde máte k dispozici kompletní servis výsledků našich týmů z Pošumaví  všech víkendových zápasů.

Za těmito informacemi jsou celé moje víkendy práce, v sobotu a v neděli práce která končí velmi často až v podělí nad ránem  není marná. Je jen nedoceněná, neboť do této práce mimo svého času vkládám i svoje finanční prostředky . Často mne zamrzí, že okruh čtenářů je i mezi těmi podnikateli kteří by se mohli podílet na vylepšení situace s uhrazením nákladů, ale přestože nabídka k tomu, aby se podíleli na sponzorování která je na úvodní stránce stále platí.

Jsou světlé výjimky mezi které patří vedle majitelů serveru Sumavanet.cz  také  pan ing. Jaroslav Macháček z firmy MABET ze Sušice , pan Oldřich Sedlák z bezpečností agentury Sekurity Investmen.a.s.,  nebo Kovodružstvo Strážov, firma EISI0 elektroinstalace Klatovy či pan  Antonín Fukal z Interiér byt Klatovy. Těm děkuji za jejich finanční  pomoc. Výrazné místo má mezi těmi kdo pomahá nemalou měrou rovněž pan  Stanislav Pavlovský z firmy HAAS z  Chanovic . Nesmím zapomenout na poskytnutou ruku která mi hodně pomohla a patřila mému dlouholetému příteli Dušanovi Popelkovi. A to bylo ještě  v době kdy neměl ani představu o tom, že nakonec skončí v křesle úspěšného předsedy klubu TJ Klatovy ! Poděkování patří i přes velké počáteční nepřátelství ze strany bývalého vedení součastnému vedení Okresnímu fotbalovému svazu  Klatovy. Od něho se  mi  nyní dostává prostoru  k tomu, abych své záměry mohl uplatňovat do rozměrů které vyhovují oběma stranám! Děkuji i svým spolupracovníkům v Klatovském deníku a Týdeníku Klatovsko se kterými jsem těsném kontaktu a také díky jim  se dostává fotbal do podvědomí k čtenářům nejen okresních novin.  

Nesmím opomenout pomoc těch,  kteří se pravidelně podílejí na tvorbě informací z dění v oddílech, jejich výsledků  a není jim málo. Děkuji jim  za jejich příspěvky a doufám v další rozšiřování spolupráce.  A těm kteří těmito stránky začali při zavedení pro mne ne konkurenční ho serveru  www.fotbal.cz poněkud pohrdávat připomínám, že moje stránky jsou jim vždy připraveny poskytnou informace které je v tomto směru uspokojí.

Pokud to finančně zvládnu a dovolí mi to zdraví,  pak věřím, že za rok přidám k oslavě o dvou statisícových vstupů  i kulatých pět let své činnosti. Nelituji času, nelituji finančních prostředků. I nyní je  moje radost z práce ve prospěch všech aktivních čtenářů stránek Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko neméně taková, jako byla u zrodu mojí myšlenky při jejich realizaci.

 

                                                                                                                     Miroslav Sedlmaier, autor stránek

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku